Α-Ζ FLYERSDIRECT DISTRIBUTION

Η Α-Ζ FLYERSDIRECT DISTRIBUTION LTD δραστηριοποιείται παγκύπρια στον τομέα διανομής εντύπων, κουπονιών και δειγμάτων, από τον Ιανουάριο του 2014. Εργοδοτεί 40 άτομα μόνιμο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, ικανό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με πολύ λίγο χρονοδιάγραμμα.

Η πιο αξιόπιστη λύση

Όλοι οι διανομείς και οι ομαδάρχες της εταιρείας κινούνται με σύστημα προσδιορισμού θέσης (GPS) και δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου στον πελάτη μέσω της ζωντανής παρακολούθησης και συμμετοχής στη διανομή. Η εταιρεία διαθέτει κεντρικά γραφεία στη Λευκωσία και γραφεία - αποθήκες σε όλες τις πόλεις.

Η ποιότητα υπηρεσιών και η τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την Α-Ζ FLYERSDIRECT DISTRIBUTION LTD, την έχει αναδείξει ως την πιο αξιόπιστη λύση ανάμεσα στις εταιρείες διανομής φυλλαδίων παγκύπρια με εγγύηση την αφοσίωση των ευχαριστημένων πελατών της.

Ανάμεσα στους πελάτες της είναι τα καταστήματα LIDL, SMART DISCOUNT SHOPS,  ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, SUNTOWER, PISSARIDES, ΜΑS, CARATS, PIZZA HUT, WAGAMAMA, NERO, KFC, MANGAS, FOURDAY CLEARANCE κ.ά.

Ευρύ φάσμα διανομών 

Οι υπηρεσίες της εταιρείας ολοένα και διευρύνονται, περιλαμβάνοντας:

- Διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων στα γραμματοκιβώτια των νοικοκυριών, σε κύριες αρτηρίες, σε χώρους στάθμευσης, έξω από σχολεία, γραφεία, καταστήματα, εκθέσεις, γήπεδα, κυβερνητικές υπηρεσίες, παραλίες και πλατείες ανάλογα με το κοινό - στόχο.

• Διανομή κουπονιών

•  Διανομή δειγμάτων 

• Διανομή door hanger στα πόμολα οικιών και διαμερισμάτων 

•  Δυνατότητα μονοδιανομών με αποκλειστικότητα.

Η καθοριστική συνεργασία

H συνεργασία της εταιρείας μας σε εβδομαδιαία και παγκύπρια βάση το 2015 με τα καταστήματα LIDL ήταν σταθμός για τη μετέπειτα εξέλιξή της. Επένδυσε στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των καταστημάτων LIDL όσον αφορά τις διανομές εντύπων και εφάρμοσε το σύστημα διασφάλισης ελέγχου διανομών διαφημιστικών στην Κύπρο, ακριβώς όπως ισχύει σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Διασφάλισε την επιστημονική προσέγγιση των εργαλείων ελέγχου, επένδυσε στο ανθρώπινο δυναμικό της, στις εγκαταστάσεις και στα λογισμικά προγράμματα και αυτοματοποίησε όλες τις διαδικασίες και για τις υπόλοιπες συνεργασίες της, καθιστώντας την εταιρεία ως την πιο αξιόπιστη λύση στις διανομές εντύπων στην Κύπρο. 

Ενεργοί στην πανδημία

Την περίοδο των lockdowns συνεχίσαμε απρόσκοπτα τις εργασίες μας, διότι η υπηρεσία μας εμπίπτει στις μεταφορές - delivery. Είχαμε άδεια λειτουργίας από το κράτος, εξυπηρετήσαμε όσες εταιρείες επιθυμούσαν να συνεχίσουν τις διανομές και εφαρμόσαμε όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας σε όλο το προσωπικό μας. 

Ο τομέας μας δέχθηκε σοβαρό πλήγμα, καθώς πολλές εταιρείες αναγκάστηκαν να διακόψουν τις εργασίες τους, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τις διαφημίσεις, ενώ πολλές διαφήμιζαν στο διαδίκτυο. Επενδύσαμε στις συνεργασίες μας και στο προσωπικό μας και καταφέραμε σε σχέση με άλλους στον κλάδο μας να μην έχουμε απώλειες. Σήμερα, όλα τα συμβόλαια που είχαμε πριν από την πανδημία εξακολουθούν να ισχύουν και οι συνεργασίες μας συνεχίζονται. 

Χώρος στους επαγγελματίες 

Είναι παραδεκτό ότι θα παραμείνουν στον χώρο μας οι επαγγελματίες. Θα τερματιστεί η ανεξέλεγκτη διανομή φυλλαδίων και θα μπει μια τάξη. Η διανομή φυλλαδίων, αν γίνεται σωστά και μεθοδικά, έχει ουσιαστικό ρόλο να διαδραματίσει στον χώρο της διαφήμισης. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο στο marketing mix αλλά και στις offline μεθόδους προώθησης. Η παρουσία της έντυπης διαφήμισης δημιουργεί διάλογο με τον πελάτη/καταναλωτή και αυτό αναπτύσσει για κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων μια μόνιμη διαρκή σχέση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη, με την πληθώρα διαφημιστικών μέσων αλλά και την ανάπτυξη του διαδικτύου, η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων έχει ξεχωριστή θέση και συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. 

Τα εταιρικά πλάνα

Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πελάτες μας και ιδιαίτερα να πείσουμε για την αξιοπιστία της υπηρεσίας μας διάφορες εταιρείας που εγκατέλειψαν τον χώρο μας, διότι είχαν άσχημη εμπειρία με άλλες εταιρείες ή άτομα.

Θέλουμε να πείσουμε τους επιχειρηματίες, αλλά και τα διαφημιστικά γραφεία, για την αποτελεσματικότητα της διανομής εντύπων, ώστε να την εντάξουν ως ένα εργαλείο στις προωθητικές τους ενέργειες.

Όταν το φυλλάδιο είναι σωστά σχεδιασμένο, διανεμηθεί στο κατάλληλο κοινό και στον σωστό χρόνο κι αν περιλαμβάνονται σ’ αυτό ανταγωνιστικές προσφορές ή κουπόνια, χρειάζεται μόνο αξιόπιστη εταιρεία διανομής για να εκτοξεύσει τις πωλήσεις και να αυξήσει τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

 

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 2014

Χρόνια λειτουργίας:7

Διευθυντική ομάδα: Γιώτα Ζαχαριάδη (Managing Director)

 Αντιγόνη Ξενοφώντος (Head of the Accounting Department)

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Τραπέζουντας 4Γ, 2039 Στρόβολος

Τηλέφωνο: 70003123

Φαξ: 22251461

E-mail: info@azflyers.group 

Ιστοσελίδα:  www.cyprusflyersdistribution.com

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli