ELCAFE - Καφές που υπερέχει

Το 1995 η εταιρεία Λαϊκόν Καφεκοπτείον Λτδ λανσάρει για πρώτη φορά τον έτοιμο παγωμένο καφέ Elcafe με γάλα και ζάχαρη και καθίσταται ο μοναδικός καφές από διαλεκτές ποικιλίες και 100% κυπριακό αγελαδινό γάλα. Ο Elcafe έχει προέλευση τη Βραζιλία και την Αιθιοπία. Ξεχωρίζει για τα υπέροχα αρώματα και τη μοναδική του γεύση. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο κατάφερε να πετύχει ένα σημαντικό μερίδιο και να γίνει η νέα καθημερινή συνήθεια των καταναλωτών στην Κύπρο.

Εξέλιξη και νέες επιλογές

Με στόχο την ανάδειξη της φρεσκάδας και της ποιότητας του καφέ, το 2008 λανσάρεται το νέο design του Elcafe και το 2009 γίνεται η μεγάλη αλλαγή στη συσκευασία από TetraPak brick σε TetraPak tetraprisma.

Χρόνια αργότερα και μετά τη μεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά, ο έτοιμος παγωμένος καφές επεκτείνει την γκάμα του λανσάροντας τη γεύση Καπουτσίνο. Μια επιλογή με υπέροχα αρώματα, σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση του καφέ, που χαρίζει στους καταναλωτές στιγμές πραγματικής απόλαυσης.

Ένα χρόνο μετά, η σειρά επεκτείνεται προσθέτοντας την επιλογή «Καφές χωρίς γάλα, με ζάχαρη». Μια επιλογή που απευθύνεται σε όσους αρέσκονται στη γλυκύτητα, σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση που προσφέρουν οι εκλεκτές ποιότητες καφέ Elcafe.

To 2019 κάνει την εμφάνισή της η τέταρτη επιλογή στην γκάμα του έτοιμου παγωμένου καφέ Elcafe. Ιδανική για όσους επιλέγουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να αποχωριστούν τον αγαπημένο τους καφέ. Η γεύση «Χωρίς γάλα, χωρίς ζάχαρη» ήρθε για να ικανοποιήσει και τους πιο αυστηρούς καταναλωτές.

Πραγματική απόλαυση

Σήμερα, ο Elcafe διαθέτει ένα μεγάλο μερίδιο στην κατηγορία του έτοιμου παγωμένου καφέ και βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων brand σε πωλήσεις, ανάμεσα σε πάρα πολλές επιλογές σε ό,τι αφορά την προτίμηση των καταναλωτών. Με μοναδικό σκοπό τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των προϊόντων του, ο Elcafe ακολουθεί και αξιολογεί τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν διεθνώς στο χώρο του καφέ, αναζητώντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι αυτός ο καφές που χαρίζει στον καταναλωτή στιγμές πραγματικής απόλαυσης καφέ κάθε ώρα της ημέρας. Μάλιστα, με δυνατή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικοινωνεί και μοιράζεται όλες τις στιγμές και τα νέα του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Από το καλοκαίρι του 2019 και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Elcafe απέδειξε πως δεν είναι μόνο ένας καφές. Έκτοτε οργανώνει και συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας «clean it up» σε παραλίες και δημόσιους χώρους, στέλνοντας το μήνυμα για περιβαλλοντική συνείδηση.

Πάντα μαζί σου

Στο σπίτι, στο δρόμο για τη δουλειά, στο γυμναστήριο, στην παραλία, σε όλες σου τις καθημερινές συνήθειες, μπορείς να έχεις συντροφιά τον αγαπημένο σου #onthegocoffee σε 4 υπέροχες γεύσεις:

• Elcafe με γάλα και ζάχαρη

• Elcafe Cappuccino

• Elcafe χωρίς γάλα, με ζάχαρη

• Elcafe χωρίς γάλα, χωρίς ζάχαρη

Έτοιμος, παγωμένος και ποιοτικός. Πάντα μαζί σου…

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Επίσημος διανομέας: Laiko Cosmos Trading

Τηλέφωνο: 22717300

Ιστοσελίδα: www.laikocosmos.com

 

 

Δειτε Επισης

POKKA - Ο κορυφαίος έτοιμος ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ καφές
PAUL - Το αγαπημένο στέκι
Nespresso
McCafe - Υψηλής ποιότητας καφές
Gloria Jean’s Coffees - Xίλιες καφετέριες σε 39 χώρες
Costa Coffee - H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη
COFFEE Island - Η ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ
Caffini Coffee Trading -Στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς
CAFFE NERO - H μοναδική εμπειρία
ΚΑΦΕΣ ΛΑΙΚΟΥ- Ο καφές που έγινε ιστορία