CAFFE NERO - H μοναδική εμπειρία

Το Caffè Nero χαρακτηρίζεται για την αυθεντικότητα, την τέχνη και την παράδοση του καφέ. Αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες που ξεχωρίζουν το χαρμάνι του και το κάνουν μοναδικό. Το Caffè Nero είναι μια εμπειρία, είναι στιγμές που μοιράζονται παντού με αγαπημένους ανθρώπους.

Αυθεντική ατμόσφαιρα

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν αναμφισβήτητα τα καταστήματα με τον μοναδικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική τους, που προσφέρουν αυθεντική ατμόσφαιρα και ξεχωριστό χαρακτήρα. Όλα αυτά συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία Caffè Nero.  

Διεθνή βραβεία

Μοναδικά και διεθνή βραβεία αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω καθώς και την καθημερινή αφοσίωση των πελατών μας.

• 2002- 2009: Ranked ‘best coffee quality’ and ‘best coffee house brand’ – Allegra Report

• 2009 – 2011: The Masters of Coffee Barista Champions, 1st Place

• 2013: Voted ‘Best Tasting Coffee on the High Street’

–Independent Consumer Magazine 

• 2013: Voted ‘The best independent coffee shop brand’ – Food Business Awards

• 2015: Award winner in category: Cafe Retailer of the Year

• 2015: National Coffee Olympics, 1st and 3rd Place

• 2016: Coffee Shop Retailer of the Year – CEE Retail Awards

• 2017: Best Store & Best Menu – Sweets & Coffee Awards

800+ καταστήματα   

Η ιστορία του Caffè Nero ξεκινά πριν από 20 χρόνια, περίπου, όταν ο ιδρυτής, Gerry Ford, είχε το όραμα να δημιουργήσει παραδοσιακό ιταλικό καφέ με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί πάνω από 800 καταστήματα, παραμένοντας πάντα πιστή στις αρχές της, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως είναι η καλύτερη στο είδος της. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ποιότητα, η συνέπεια, ο σεβασμός στον άνθρωπο και την κουλτούρα του κάθε τόπου, καθώς και η μεγάλη αγάπη για την τέχνη του καφέ. Το Caffe Nero Κύπρου ανήκει στον όμιλο εταιρειών PHC Franchised Restaurant Public Ltd. Άνοιξε για πρώτη φορά στην Κύπρο το 2013, στην παράλια Μακένζυ. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι και το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Ευρώπη.

Νέα δεδομένα

Η πανδημία έχει δημιουργήσει αναμφισβήτητα σε όλη την κοινωνία και τις επιχειρήσεις μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση με μεγάλη αβεβαιότητα και δεδομένα που συνεχώς αλλάζουν. Συνεπώς, έχει αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, έχει δημιουργήσει καινούργιες ανάγκες και μια νέα νοοτροπία καταναλωτών. Αυτά έχουν μεγάλη επίπτωση στον επιχειρηματικό κόσμο γενικά, όμως αυτές οι αλλαγές είναι ιδιαίτερα αισθητές στην εστίαση, επειδή ένα μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών βασίζεται στη φυσική παρουσία ατόμων στα εστιατόρια και τις καφετέριες. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στον τομέα μας και ευελπιστούμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα, πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία.

Περίπλοκη αλλαγή      

Σίγουρα το delivery έχει μπει στην καθημερινή επιλογή των καταναλωτών. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο καταναλωτής και είναι η πιο περίπλοκη αλλαγή, επειδή έχει να κάνει με την ψυχολογία των ανθρώπων, το φόβο, την αποστασιοποίηση. Συνεπώς, η επιστροφή στην κανονικότητα θα πάρει αρκετό χρόνο.  

Ποιότητα παραγωγής        

Το Caffè Nero είναι μέλος του Rainforest Alliance και βοηθάει παραγωγούς σε Λατινική Αμερική, Ανατολική Αφρική και Νοτιοανατολική Ασία να πετύχουν συνέπεια και σταθερή ποιότητα παραγωγής και έτσι διασφαλίζεται η τέλεια πρώτη ύλη.

Το τέλειο εσπρέσο                                                                 

Το Caffè Nero έχει δική του εγκατάσταση (Coffee Roastery), όπου δημιουργεί το ξεχωριστό χαρμάνι - το Classico Original Blend. Επιλέγονται κόκκοι με το ίδιο μέγεθος και πυκνότητα και ψήνονται με παραδοσιακό ιταλικό τρόπο για να βγει η πλουσιότερη γεύση από κάθε ένα κόκκο καφέ. Έτσι, από τα χέρια των ειδικών της τέχνης του καφέ, δημιουργείται το τέλειο εσπρέσο, το οποίο είναι η βάση για τους Caffè Nero classic και signature καφέδες, όπως το βελούδινο Cappuccino, τα εξαιρετικά Latte, Cortado, Flat White, Ristretto, Macchiato, Mocha και άλλα ζεστά και κρύα ροφήματα.

Νέα καταστήματα

Η Κύπρος διαθέτει υπερβολικά μεγάλο αριθμό καφετεριών, που ολοένα και περισσότερο αυξανόταν προ κορωνοϊού. Θεωρούμε ότι οι καλές εταιρείες με δυνατά brands και καλή εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές, είναι εδώ για να μείνουν.

Στην εταιρεία μας, συνεχίζουμε να βλέπουμε μπροστά και αισιόδοξα το μέλλον. Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα μεγαλώνουμε με τρόπο που αρμόζει στα καινούργια δεδομένα. Συγκεκριμένα, είναι στα πλάνα μας να ανοίξουμε τέσσερα νέα καταστήματα στους επομένους δώδεκα με δεκαπέντε μήνες.   

 

Με μια ματιά

Καταστήματα:

17 Caffè Nero σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, και Πάφο  

Προσωπικό: Πάνω από 300 άτομα Παγκύπρια

Ωράριο: Στην ιστοσελίδα www.caffenero.com.cy Delivery: Προσφέρεται σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, και Πάφο

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πίνδου 12, 2409, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22888000

E-mail: customercare@caffenero.com.cy

Ιστοσελίδα: www.caffenero.com.cy

Social media:

Instagram: @caffenerοcy

FB: @caffenerocyprus

 

 

Δειτε Επισης

POKKA - Ο κορυφαίος έτοιμος ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ καφές
PAUL - Το αγαπημένο στέκι
Nespresso
McCafe - Υψηλής ποιότητας καφές
Gloria Jean’s Coffees - Xίλιες καφετέριες σε 39 χώρες
ELCAFE - Καφές που υπερέχει
Costa Coffee - H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη
COFFEE Island - Η ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ
Caffini Coffee Trading -Στον παλμό της παγκόσμιας αγοράς
ΚΑΦΕΣ ΛΑΙΚΟΥ- Ο καφές που έγινε ιστορία