Apprenticeship Gan Direct

  24/06/2020 12:06
Apprenticeship Gan Direct

Apprenticeship Gan Direct

  24/06/2020 12:06
Η Gan Direct σπάει τα στερεότυπα για την εργασία στον ασφαλιστικό κλάδο και επαναπροσδιορίζει την έννοια του ασφαλιστικού στελέχους, καθιστώντας την ξανά ελκυστική.
 
H πιο καλλιεργημένη γενιά στην ιστορία της ανθρωπότητας έχει κι άλλα κριτήρια, εκτός από το οικονομικό, στην επιλογή της για το επάγγελμα των ονείρων της. Αναζητά δυναμισμό, πρόκληση και γρήγορη εξέλιξη.
 
Στην ψηφιακή εποχή

Eν τω μεταξύ, η ασφαλιστική βιομηχανία με τη σημερινή της μορφή φαίνεται να φτάνει στα όριά της: Οι τεχνολογικές εξελίξεις, ο αυτοματισμός, η ψηφιακή επανάσταση, η λεγόμενη gig economy, δεν την καθιστούν ελκυστικό εργασιακό προορισμό για τους απαιτητικούς νέους και νέες που δεν θέλουν να δουν τους εαυτούς τους να κυκλοφορούν με ένα χαρτοφύλακα κι ένα χαμόγελο από σπίτι σε σπίτι. Εξάλλου, δεν είμαστε πλέον εκεί. Η ασφάλιση περνά στην ψηφιακή εποχή, με τους πελάτες να παίρνουν στα χέρια τους το τιμόνι του ασφαλιστικού τους ταξιδιού. Να επιλέγουν απευθείας, μέσω διαδικτύου και χωρίς ανθρώπινη διαμεσολάβηση, προσωποποιημένα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Σ’ αυτή την αλλαγή ο ασφαλιστικός κλάδος είναι μια ολότελα διαφορετική αγοράν που βασίζεται στην καινοτομία, τα big data και τις έξυπνες συσκευές.
 
Εργάζεσαι, αμείβεσαι κα ισπουδάζεις με υποτροφία

Το χάσμα των προσδοκιών γεφυρώνει η Gan Direct, που, κάνοντας γοργά βήματα στο πλαίσιο του αναπόφευκτου μετασχηματισμού του κλάδου, προσκαλεί φιλόδοξες νέες και νέους να την ακολουθήσουν στην εξέλιξη αυτή. Το πρόγραμμά της, Apprenticeship Gan Direct, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εργάζονται έμμισθα, αποκτώντας σημαντική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα να σπουδάζουν με πλήρη υποτροφία σε πτυχιακά και μεταπτυχιακά εξειδικευμένα προγράμματα καταξιωμένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Σπουδές οι οποίες αφορούν σε κάθε πτυχή λειτουργίας μιας σύγχρονης ασφαλιστικής επιχείρησης.
Η πρόταση της Gan είναι ιδανική για όσους ξεκίνησαν να εργάζονται στον κλάδο και αναζητούν τον δρόμο για τη μελλοντική τους εξασφάλιση σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας. Η Gan δίνει την ευκαιρία για σταθερό μισθό και μακροπρόθεσμη προοπτική σε ανθρώπους που θα επέλεγαν τη Λεμεσό για έδρα τους είτε από άλλες πόλεις είτε επιστρέφοντας από το εξωτερικό.
 
Η Gan Academy

Παράλληλα, η Ακαδημία της εταιρείας, το Gan Academy, λειτουργεί πρόγραμμα σεμιναρίων και εργαστηρίων που καλύπτει όλα τα σύγχρονα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης και ανέλιξης. Η ομάδα εισηγητών αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας αλλά και ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες.
 
Η πλατφόρμα e-Gan learning

Συμπληρωματικά, λειτουργεί η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, το e-Gan learning, που παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του προσωπικού να ενημερώνονται στα προγράμματα της εταιρείας και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε διάφορα θέματα σχετικά με την ασφαλιστική αγορά. Κάθε χρήστης μπορεί να έχει άμεσα πρόσβαση στην πλατφόρμα e-Gan learning από τον υπολογιστή του.
 
Δείχνουμε το δρόμο Insuretech. Omnichannel. Phygital.
Σήμερα άγνωστες λέξεις, αύριο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για έναν υγιή και ανταγωνιστικό ασφαλιστικό κλάδο. Η Gan Direct, βασισμένη σε σύγχρονα διεθνή πρότυπα, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η αγορά, για να συνεχίσει να προσελκύει καλούς, νέους και φιλόδοξους εργαζόμενους, που θα την κρατήσουν όρθια στο σκληρό παιχνίδι του μέλλοντος.

Η Gan Direct, βασισμένη σε σύγχρονα διεθνή πρότυπα, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η αγορά, για να συνεχίσει να προσελκύει καλούς, νέους και φιλόδοξους εργαζόμενους
 
στοιχεια επικοινωνιασ: Διεύθυνση: Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ., 220.,3509, Λεμεσός | Tηλέφωνο: 25885885 | Εmail: hr@gandirect.com
Fax: 25 822 668 | Ιστοσελίδα: www.gandirect.com
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας