Parimatch

  24/06/2020 11:38
Parimatch

Parimatch

  24/06/2020 11:38

Η Parimatch είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη στοιχηματική εταιρεία. Δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια και έχει την έδρα της στην Κύπρο. Μετρά ήδη δύο και πλέον χρόνια επιτυχούς πορείας στη χώρα μας με άδεια από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.
 
H Parimatch έχει ως κύριο μέλημά της να ενημερώνει και να προστατεύει τους παίκτες από τον προβληματικό στοιχηματισμό και ενεργά να προσπαθεί για ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων του μη υπεύθυνου παιχνιδιού. 

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Parimatch στην Κύπρο είναι πως, από τον πρώτο χρόνο ύπαρξής της, κατάφερε να καταταχθεί ανάμεσα στις πρώτες τρεις online στοιχηματικές εταιρείες στην αγορά του τόπου μας.
 
Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε
Γιατί η εταιρεία σας θεωρείται bestworkplace/εργοδότης προτίμησης;


Η Parimatch έχει δικαίως συνδέσει το όνομά της με τη φροντίδα του προσωπικού της και θεωρείται εργοδότης προτίμησης, εφόσον έχει πλέον και την τιμητική ανακήρυξή της ως Best Workplace στα  IN Business Αwards 2019.
Διαθέτει γραφεία σε προνομιακή θέση, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και η ευχάριστη ατμόσφαιρα συνδυάζεται με δωρεάν γεύματα που προσφέρονται σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ξεκούρασης με ηλεκτρονικά παιχνίδια, darts και ποδοσφαιράκι. Παρέχει ευέλικτο ωράριο, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και κουλτούρα πολυπολιτισμική, διευκολύνοντας την προσαρμογή των νέων μελών.


Εκτός από τα team-building activities διοργανώνονται οικογενειακές εκδηλώσεις, φροντίζοντας εμπράκτως την ισορροπία εργασιακής και προσωπικής ζωής.                

Παρέχονται ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων, corporate discount scheme και επιχορηγημένα μαθήματα Αγγλικών σε εργάσιμες ώρες.


Ποια χαρακτηριστικά ψάχνετε στα άτομα που προσλαμβάνετε;
Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας και επενδύουμε σε αυτούς, προσφέροντάς τους μια θέση ανάλογα με το χαρακτήρα τους και αφήνοντάς τους να ανελιχθούν. Βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων μας είναι η αφοσίωση, η εχεμύθεια, η εργατικότητα και η καινοτομία.
 
Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
Πώς θα περιγράφατε την κουλτούρα που διέπει το ανθρώπινο δυναμικό σας;


Στην Parimatch υπάρχει μια δυνατή κουλτούρα, όπου η προσωπική και η επαγγελματική ανάπτυξη κι ευεξία των υπαλλήλων είναι πρωταρχικής σημασίας. Επίσης, αναγνωρίζεται ότι το εργασιακό περιβάλλον είναι καθοριστικό για την ποιότητα ζωής, καθώς πρόκειται για ένα χώρο όπου πολλοί από εμάς περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η διατήρηση αυτής της κουλτούρας ενισχύεται περισσότερο με τις αξίες της εταιρείας: Family and Trust, Brave, Selfless, Teamwork, Adaptive,  Take ownership, Clean-Living.


Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Parimatch φροντίζει να συνδέει τις εταιρικές εκδηλώσεις με τις ανάλογες αξίες, ούτως ώστε να τις υπενθυμίζει και να τις αγκαλιάζει όλο το προσωπικό της εταιρείας.


Σύμφωνα με την Group HR Director της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου: «Ο ζήλος που επέδειξε το τμήμα Aνθρώπινου Δυναμικού, έχοντας την εμπιστοσύνη της Διεύθυνσης της Parimatch, ήταν το υπόβαθρο δημιουργίας μιας ξεχωριστής κουλτούρας, για την οποία πλέον όλοι όσοι εργαζόμαστε στην εταιρεία νιώθουμε περήφανοι».
 
Πολλά προνόμια και οφέλη
Ποια ιδιαίτερα οφέλη προσφέρετε στο προσωπικό σας;


Στην Parimatch φροντίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως ιατροφαρμακευτική κάλυψη, bonus δύο φορές τον χρόνο, ευέλικτο ωράριο και ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη. Επίσης, τo επιχορηγημένο μεσημεριανό που έχουμε καθημερινά, σε έναν όμορφο χώρο με ανάλαφρο κλίμα, είναι βασικό προνόμιο στην Parimatch. Επιπλέον, προσφέρουμε ροφήματα, σνακ, φρούτα και φρέσκους χυμούς κι οργανώνουμε μέρες με υγιεινό brunch και μαθήματα yoga.


Τα διάφορα εταιρικά events, όπως family και team building events, που συχνά διοργανώνουμε στην Parimatch, αρέσουν πολύ στο προσωπικό μας και ενισχύουν την κοινωνική αλληλεπίδραση, τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία. Επιπρόσθετα, προσφέρουμε στα γραφεία μας επιχορηγημένα μαθήματα Αγγλικών σε εργάσιμες ώρες και πολλά άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα. Ακόμη, γιορτάζουμε τα γενέθλια όλων των υπαλλήλων μας, κάνοντας τη μέρα τους ακόμη πιο ξεχωριστή. 


Ανάλογα με την εποχή διαμορφώνουμε και στολίζουμε τον χώρο κατάλληλα, έτσι ώστε να κρατάμε αμέριστη τη θετικότητα. Επίσης, θέλουμε να εκπληρώνουμε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις που έχει ο κάθε υπάλληλος είτε αφορούν στον φωτισμό είτε στη θέση που θα διαλέξει να καθίσει.


Σημαντικά οφέλη είναι επίσης το ευέλικτο dresscode, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρό και το corporate discount scheme που προσφέρουμε. Ακόμη, το arcade machine, το ποδοσφαιράκι, τα bean bag chairs, τα όργανα γυμναστικής, αλλά και η βιβλιοθήκη με βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια, είναι μικρά μεν αλλά σημαντικά προνόμια για το προσωπικό μας. Επιπλέον, προάγουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ συναδέλφων, συνεργατών και διοικητικού προσωπικού. Έχουμε συχνά συναντήσεις με την ομάδα μας είτε εβδομαδιαία είτε καθημερινά και οποιοσδήποτε από τους υπαλλήλους μπορεί να επικοινωνήσει με τον CEO της εταιρείας ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, διευκολύνουμε τη διαδικασία ένταξης στην εταιρεία μέσω του induction training, αλλά και την προσαρμογή στην Κύπρο για κάθε νέο μέλος από το εξωτερικό. Φροντίζουμε να γιορτάζουμε, για παράδειγμα, κάποιες από τις παραδοσιακές γιορτές και έθιμα του κάθε πολιτισμού. Επίσης, δίνουμε αυτονομία και εμπιστοσύνη στο κάθε άτομο και επιλέγουμε να επιβραβεύουμε συχνά την εργατικότητα και την αφοσίωση στην εταιρεία μέσω μικρών και συχνών εκπλήξεων, όπως για παράδειγμα, με δωρεάν παγωτά τους καλοκαιρινούς μήνες και απογεύματα με pizza και ποδόσφαιρο.
 
 
H Parimatch τιμήθηκε με το βραβείο Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης στα IN Business Awards 2019. Επίσης, είναι στη διαδικασία εφαρμογής του Προτύπου Αριστείας, Sound Industrial Relations 2014.
 
Facts & Figures
Αριθμόςπροσωπικού: 62 άτομα στην Κύπρο και2.000 παγκόσμια
Γραφεία: Οι εγκαταστάσεις της Parimatch στην Κύπρο βρίσκονται σε Λεμεσό και Λευκωσία, ενώ παγκοσμίως λειτουργεί με επιτυχία στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, την Ασία και την Αφρική
Κενές θέσεις εργασίας:
Customer Service Representative, Corporate Administrator (Russian Speaking), Banking Administrator and KYC Officer, VAT Accountant (English, Greek and Russian Speaking), Legal Counsellor (RussianSpeaking)

 

Για αποστολή βιογραφικού παρακαλώ αποταθείτε
στο τμήμα HR, hr@parimatch.com.cy
 
Στοιχεια επικοινωνιασ: Διεύθυνση: Vashiotis Seafront, 365, Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 3107, Λεμεσός | Tηλέφωνο: 25 360 871 | Fax: 25 360 877


Website: parimatch.com.cy

Πίσω στην αρχή της σελίδας