MAP S.Platis Group - Επενδύουμε στην ευημερία των ανθρώπων μας

Η εξειδικευμένη ομάδα του Ομίλου, η οποία σήμερα αποτελείται από περισσότερους από 400 κορυφαίου επιπέδου επαγγελματίες, παρέχει μοναδικές και προσαρμοσμένες λύσεις σε θέματα αδειοδότησης, κανονιστικής συμμόρφωσης, διαχείρισης κινδύνων, εσωτερικού ελέγχου, ανθρώπινου δυναμικού, κανονιστικής τεχνολογίας, επαγγελματικής εκπαίδευσης και καινοτομίας σε χρηματοοικονομικές και άλλες επιχειρήσεις στην Κύπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσω της τεράστιας εμπειρίας σε θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης κατά την υποστήριξη εγχώριων και διεθνών επιχειρήσεων παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της συνεχούς αλληλεπίδρασης με εποπτικές Αρχές, της διεπιστημονικής και διαφοροποιημένης ομάδας επαγγελματιών, του απαράμιλλου ιστορικού επιδόσεων, του διεθνούς δικτύου συνεργατών και της πληθώρας πόρων, η διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη ομάδα του Ομίλου μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη.

Γιατί η εταιρεία σας θεωρείται best workplace (εργοδότης προτίμησης);

Το όραμά μας ως MAP S.Platis, να αναγνωριζόμαστε ως ο πιο κορυφαίος πάροχος χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους μεγαλύτερους οργανισμούς του κλάδου, υιοθετείται από κάθε νέο συνάδελφο και είμαστε υπερήφανοι που οδηγούμε τους πελάτες μας στην επιτυχία. Ο Όμιλος MAP S.Platis επενδύει στην τεχνολογία και στην εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τη δημιουργία ενός σύγχρονου και τεχνολογικά εξελιγμένου εργασιακού περιβάλλοντος. Οι άνθρωποί μας διασφαλίζουν ότι είμαστε συνώνυμοι με την τεχνογνωσία και τη βαθιά κατανόηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε γνωστοί και αναγνωρισμένοι για τις μοναδικές καινοτόμες ιδέες μας, για τη συνεχή προσθήκη νέων υπηρεσιών στο χαρτοφυλάκιό μας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και για την ενεργή προώθηση καινοτόμου σκέψης που αντιλαμβάνεται την ανάγκη για συνεχή αναβάθμιση. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, επενδύουμε σημαντικά στην ευημερία των ανθρώπων μας, διασφαλίζουμε την ύπαρξη εμπιστοσύνης στη σχέση του κάθε εργαζόμενου με τη διοίκηση και εφαρμόζουμε στοχευμένες πρακτικές αναγνώρισης που ανταμείβουν την εξαίρετη συνεισφορά και απόδοση στη βάση ίσης και δίκαιης μεταχείρισης.

Ποια πιστοποιητικά και διακρίσεις έχετε παραλάβει που αφορούν σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού;

Ο Όμιλος κατέχει διάκριση «Υγιών Εργασιακών Σχέσεων» από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ). Η πιστοποίηση των διαδικασιών και των πολιτικών μας, μάς έδωσε τη δυνατότητα να εξετάσουμε με λεπτομέρεια καθώς και να βελτιώσουμε τις διαδικασίες και πρακτικές που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Πώς θα περιγράφατε την κουλτούρα που διέπει το ανθρώπινο δυναμικό σας;

Η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας που χαρακτηρίζει τον Όμιλο MAP S.Platis και εργαζόμαστε με συνέπεια και επιμονή για την επίτευξη μιας εταιρικής κουλτούρας η οποία προωθεί τη συμμετοχικότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας στο προσωπικό μας, ενώ παρέχουμε ευελιξία για την κάθε ξεχωριστή ομάδα εμπειρογνωμόνων που την απαρτίζουν. Παράλληλα, ενθαρρύνουμε, ενισχύουμε και διατηρούμε υψηλή απόδοση με επικέντρωση στο αποτέλεσμα και την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας μέσω συνεχούς εμπλουτισμού γνώσης και εξειδίκευσης του προσωπικού μας. Οι άνθρωποί μας αισθάνονται μέρος μιας ομάδας και απολαμβάνουν ειλικρινή και αμφίδρομη επικοινωνία, αγκαλιάζουν το ομαδικό πνεύμα και τη φιλική ατμόσφαιρα και αισθάνονται σίγουροι ότι η σκληρή δουλειά και η προσωπική τους συνεισφορά στον Όμιλο αναγνωρίζονται δεόντως. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις «Έρευνες Δέσμευσης Εργαζομένων» που διεξάγουμε διαχρονικά, οι άνθρωποί μας επιδεικνύουν αίσθημα δέσμευσης και αφοσίωσης προς τον Όμιλο και αναγνωρίζουν ότι υπάρχει μια υποστηρικτική διοικητική ομάδα που προσανατολίζεται με ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη και τη διασφάλιση συνολικής επιτυχίας στην οποία όλοι είναι κοινωνοί.

Ποια χαρακτηριστικά ψάχνετε στα άτομα που προσλαμβάνετε;

Είναι μερικές δεξιότητες και χαρακτηριστικά που αναζητούμε ως εργοδότες στον κάθε υποψήφιο ανεξάρτητα από τις τεχνικές ικανότητες και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο για κάποια συγκεκριμένη ανοικτή θέση. Αυτές περιλαμβάνουν επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες για καινοτομία, εφευρετικότητα και επίλυση προβλημάτων, επιθυμία για μάθηση, προσαρμοστικότητα και κριτική σκέψη. Για εκτελεστικές και ανώτερες θέσεις είναι πολύ σημαντικές οι ηγετικές, οργανωτικές και διαπροσωπικές δεξιότητες, ενώ πολύ καθοριστικό ρόλο έχει παράλληλα το ήθος και η ακεραιότητα χαρακτήρα, αλλά και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Ποια ιδιαίτερα οφέλη προσφέρετε στο προσωπικό σας;

Ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, το οποίο συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων δέκατο τρίτο μισθό, Ταμείο Προνοίας, Ασφάλεια Ζωής, ευελιξία στην ώρα προσέλευσης στην εργασία, νωρίτερη λήξη ωραρίου εργασίας μία φορά εβδομαδιαίως και ευέλικτο ωράριο για εργαζόμενες μητέρες. Επιπρόσθετα, παρέχονται δωρεάν ροφήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας και υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ανάπαυσης. Σημαντική παράμετρος είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση στο αντικείμενο εργασίας του κάθε ατόμου μέσω συστηματικής καθοδήγησης και μέσω συγκεκριμένου σχεδιασμού σταδιοδρομίας και προγραμματισμού καριέρας. Άλλη μια παράμετρος στην οποία η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα είναι ο ευέλικτος ενδυματολογικός κώδικας στον χώρο εργασίας, εκτός εάν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με πελάτες. Η άμεση επαφή με τους ανθρώπους μας καθημερινά, καθώς και η διεξαγωγή σε ετήσια βάση της έρευνας δέσμευσης και αφοσίωσης προσωπικού, μας δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους για αλλαγή και να προβαίνουμε στον καταρτισμό σχεδίων δράσης και στη λήψη αντίστοιχων ενεργειών, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία καινούργιων καλών πρακτικών και την ενίσχυση των υφιστάμενων.

Ποιες λύσεις/δεδομένα εφαρμόσατε και εφαρμόζετε εν μέσω του κορωνοϊού για να διασφαλίσετε τη συνέχιση της εργασίας αλλά και για να παρέχετε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στο προσωπικό σας;

Ένα σημαντικό ποσοστό του προσωπικού του Ομίλου μας εργάστηκε ή/και συνεχίζει να εργάζεται με τηλεργασία από το σπίτι με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας και υγείας του προσωπικού μας και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων, αλλά και τη συμμόρφωση με τις κατευθυντήριες γραμμές των κρατικών Αρχών.

Την ίδια στιγμή, η εξ αποστάσεως εργασία αποτελεί και ένα εργαλείο για την ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις και επιθυμίες των εργαζομένων, ιδιαίτερα της νεότερης γενιάς, που καταγράφουν επιθυμία για ευελιξία στην εργασία τους. Σε όλες τις περιπτώσεις ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες για τήρηση των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγείας στο πλαίσιο της συλλογικής, κοινωνικής, αλλά και προσωπικής ευθύνης του καθενός μας απέναντι στον συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.

 

Facts & Figures

Αριθμός Προσωπικού: 400

Γραφεία: Λευκωσία, Λεμεσός, Λονδίνο, Μάλτα 

 

Κενές θέσεις εργασίας: www.mapsplatis.com/careers/

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Γραφεία:

Λεμεσός:

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 74, Amaranton Court, όροφοι 2-3, Μέσα Γειτονιά, 4003, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 25351335

Λευκωσία:

Διεύθυνση: Διαγόρου 2, ERA House, όροφοι 9-12,1097, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22877744

Λονδίνο:

Διεύθυνση: 200 Aldersgate, EC1A 4HD, London United Kingdom

Tηλέφωνο: +44 207 060 5540

Μάλτα:

Διεύθυνση: Office 3, Sterling Building, Enrico Mizzi Street, Ta’ Xbiex XBX 1453

Tηλέφωνο: +356 21669690

 

E-mail: info@mapsplatis.com

Website: www.mapsplatis.com 

 

Δειτε Επισης

LEROY MERLIN - Είμαστε οι άνθρωποί μας
KPMG Κύπρου - Το πολυτιμότερο αγαθό οι άνθρωποί μας
IQ EQ (CYPRUS) LIMITED - Με τόλμη, δέσμευση και συνεργασία
GREAT PLACE TO WORK® - Πιστοποίηση και Διάκριση με Αξία
GRANT THORNTON CYPRUS - Ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον
ECOMMBX - Όλοι για το κοινό όραμα
N. PSARAS CONSTRUCTION CO. LTD - Εργοδότης ίσων ευκαιριών
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ - Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
LIDL - Εξέλιξη χωρίς όρια
Best Workplaces Δουλεύοντας με τους καλύτερους