IQ EQ (CYPRUS) LIMITED - Με τόλμη, δέσμευση και συνεργασία

H IQ-EQ είναι ένας πρωτοπόρος όμιλος παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, που προσφερει τεχνική εμπειρογνωμοσύνη παγκοσμίου επιπέδου και κατανόηση των αναγκών των πελατών. Η HR Business Partner της εταιρείας Αγγέλικα Μορφάκη μιλά για την εταιρεία.

Mε μια ομάδα 3.400+ επαγγελματιών σε 23 χώρες και έχοντας υπό διαχείριση US$500 και πλέον δισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία, παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα διαχειριστικών και διοικητικών υπηρεσιών, καθώς και λογιστικών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες πελάτες, εμπιστεύματα, επενδυτικά ταμεία και πολυεθνικές εταιρείες.

Η IQ EQ (Cyprus) Limited έχει μια μακρόχρονη παρουσία στην Κύπρο (Λευκωσία) και η ομάδα αποτελείται από 50 άτομα.

Best Workplace

 Η προσπάθεια μας είναι όπως η εταιρεία μας είναι Best Workplace. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού μας έχει περισσότερα από 15-20 χρόνια υπηρεσίας, δείχνει την αφοσίωση προς την εταιρεία, αλλά και την ευχαρίστησή τους να εργάζονται για την IQ-EQ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, που συνεργάζεται με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά ταυτόχρονα λαμβάνοντας υπόψη και τον ανθρώπινο προσωπικό παράγοντα.

Υπάρχει ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον, με ελεύθερη επικοινωνία και αλληλοσεβασμό. Ταυτόχρονα οι Πολιτικές και Διαδικασίες σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, παραθέτουν γερές βάσεις για την επιτυχή παρακίνηση των υπαλλήλων. Υπάρχει ένα δίκαιο σύστημα αξιολόγησης, καθώς και ειδική καθοδήγηση των υπαλλήλων για την επίτευξη των στόχων τους και πορείας ανέλιξης τους.

Στην εταιρεία μας λειτουργούμε ομαδικά και πολύπλευρα, καθώς η ηγεσία και τα στελέχη της εταιρείας συμμετέχουν ενεργά στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και συνεπώς υπάρχει ένα δυνατό αίσθημα συλλογικότητας. 

Πιστοποιητικά και διακρίσεις

Η IQ-EQ πιστοποιήθηκε ως ACCA Approved Employer Platinum, το οποίο ισχύει παγκοσμίως, ενώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Basecamp» έχει προταθεί για δύο βραβεία, ως Best Learning and Development Strategy στα HR Excellence Awards και για το Learning and Development Award στα Personnel Today Awards.

Η κουλτούρα

Το όνομα μας, IQ-EQ, αντιπροσωπεύει επάξια τη μοναδική εταιρική κουλτούρα μας, καθώς εκφράζει το ποιοι είμαστε και πώς θέλουμε να λειτουργούμε.

Το IQ (Πνευματική Νοημοσύνη) μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης. Μας ενδυναμώνει με λογικές σκέψεις. Μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοούμε πολύπλοκες πληροφορίες και να παρέχουμε διορατικές λύσεις. Μας βοηθά να αναγνωρίσουμε την πρόκληση και να σχεδιάσουμε πώς να την αντιμετωπίσουμε. Το IQ μας βοηθά στην εξεύρεση μιας άμεσης και σωστής λύσης.

Το EQ (Συναισθηματική Νοημοσύνη) μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε αυθεντικά σε προσωπικό επίπεδο. Μας βοηθά στον τρόπο επικοινωνίας με άλλα άτομα, ώστε να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη. Μας βοηθά να ακούμε και να δημιουργούμε σχέσεις. Μας επιτρέπει να ισορροπούμε την επαγγελματική γνώση με την προσωπική επαφή. Το EQ αναδεικνύει το καλύτερο στους ανθρώπους. Οι αξίες μας είναι θεμελιώδεις για όλα όσα κάνουμε και είναι τόσο εύκολο να τις εφαρμόσουμε όσο το ABC (Authentic – Bold – Collaborative).

Αυθεντικότητα - Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ενεργούμε με ακεραιότητα. Επενδύουμε χρόνο και ενέργεια για να κάνουμε ειλικρινείς, γνήσιες και ουσιαστικές συνομιλίες.

Τόλμη - Δεσμευόμαστε για τις υποσχέσεις μας. Βρίσκουμε καινοτόμες λύσεις και ακολουθούμε εναλλακτικές προσεγγίσεις για να πετύχουμε στον στόχο μας.

Συνεργασία - Εκτιμούμε τις απόψεις όλων, καθώς και τη θετική συμβολή τους. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτυχθούν. Αναγνωρίζουμε την ισχυρή δύναμη που έχει η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων μας, με τους πελάτες μας και στις κοινότητες που λειτουργούμε.

Τα προσόντα 

Ο συνδυασμός του IQ και του EQ είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας! Γι’ αυτό και ψάχνουμε άτομα τα οποία ταιριάζουν στην εταιρική κουλτούρα και τον τρόπο εργασίας μας, θέλουν να συμβάλουν στην επιτυχία της εταιρείας και να εξελιχθούν μέσα από τον επαγγελματικό τους ρόλο, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αναπτύξουν υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες. 

Ο κάθε συνάδελφος συμβάλλει στην επιτυχία της εταιρείας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό να γίνεται με θετική συμπεριφορά και σκέψη. Εκτιμούμε τις δυνατότητες του κάθε ατόμου και το στηρίζουμε με συνεχή εκπαίδευση για βελτίωση.

Λόγω της παγκόσμιας φύσης της επιχείρησής μας αλληλεπιδρούμε καθημερινά με συναδέλφους και πελάτες από όλο τον κόσμο και παράλληλα παρέχει ευκαιρίες εργασίας διεθνώς είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα για τη δημιουργία δικτύων και τη διεύρυνση των οριζόντων του κάθε ατόμου.

Τα οφέλη 

Τα ωφελήματα που προσφέρονται είναι πολύ ανταγωνιστικά, όπως το ευέλικτο ωράριο εργασίας, υψηλό ποσοστό ταμείου προνοίας, φιλοδώρημα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφάλεια ζωής, αυξημένη ετήσια άδεια ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας, πληρωμή διδάκτρων επαγγελματικών προσόντων και επαγγελματικών συνδρομών, ανταμοιβή μακροχρόνιας υπηρεσίας (Long Service awards) και πρόγραμμα παραπομπής εργαζομένων (Employee Referral scheme).  

Προσφέρονται Προγράμματα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, ειδικά διαμορφωμένα για το ανθρώπινο δυναμικό της IQ-EQ, ανάλογα με τον ρόλο και τις ανάγκες του κάθε υπαλλήλου (Embark Induction Programme για τους νεοεισερχόμενους υπαλλήλους και το Ascent Development Programme για υπαλλήλους σε όλες τις ιεραρχίες), ενώ παράλληλα προσφέρονται ευκαιρίες εργασίας των υπαλλήλων σε άλλες χώρες που εδρεύει η IQ-EQ (employee mobility).

Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τον τελευταίο χρόνο έχει δοθεί η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι για όλους τους υπαλλήλους. Όπως για τις περισσότερες εταιρείες έτσι και για εμάς, αυτή η λύση ήταν απαραίτητη, προστατεύοντας την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού μας, διατηρώντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Όσον αφορά τον εργασιακό χώρο, τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας με βάση τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

IQ EQ (Cyprus) Limited

Διεύθυνση: Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20, Chapo Central, 3ος όροφος, 1075 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22749000

Ιστοσελίδα: www.iqeq.com

 

Δειτε Επισης

MAP S.Platis Group - Επενδύουμε στην ευημερία των ανθρώπων μας
LEROY MERLIN - Είμαστε οι άνθρωποί μας
KPMG Κύπρου - Το πολυτιμότερο αγαθό οι άνθρωποί μας
GREAT PLACE TO WORK® - Πιστοποίηση και Διάκριση με Αξία
GRANT THORNTON CYPRUS - Ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον
ECOMMBX - Όλοι για το κοινό όραμα
N. PSARAS CONSTRUCTION CO. LTD - Εργοδότης ίσων ευκαιριών
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ - Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
LIDL - Εξέλιξη χωρίς όρια
Best Workplaces Δουλεύοντας με τους καλύτερους