GREAT PLACE TO WORK® - Πιστοποίηση και Διάκριση με Αξία

Με παρουσία σε 70 χώρες και με εμπειρία 30 χρόνων, το Great Place to Work® έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επιχειρήσεων, που έχουν Ή επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον.

Kάθε χρόνο 10.000 εταιρείες (με σύνολο εργαζομένων πέρα από 10 εκατομμύρια) εμπιστεύονται τα ερευνητικά εργαλεία του Great Place to Work®, αφενός για να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον και αφετέρου για να διεκδικήσουν τη διεθνή πιστοποίηση και διάκριση που τους κατατάσσει στους κορυφαίους εργοδότες στην αγορά όπου δραστηριοποιούνται.

«Δεν είμαστε μια εταιρεία απ’ όλα για όλους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και είναι η βάση των υπηρεσιών που προσφέρουμε, εστιάζεται σε ένα θέμα:    

Στους παράγοντες που συνθέτουν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή δέσμευση και αφοσίωση του προσωπικού και άρα τη μεγιστοποίηση της απόδοσης ενός οργανισμού», τονίζει ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus, Κυριάκος Ιακωβίδης.

Παρουσία στην Κύπρο

Το Great Place to Work® ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση στην Κύπρο, αρχές του 2020.

«Δεν ήταν και οι πιο υποβοηθητικές συνθήκες για την εισαγωγή μιας νέας υπηρεσίας και ιδέας στην κυπριακή αγορά. Παρουσιαστήκαμε με την πανδημία. Πετύχαμε όμως τους στόχους μας, αξιολογώντας 20 εταιρείες από τις οποίες οι 16 έχουν εξασφαλίσει την πιστοποίησή μας. Τη δεύτερη τριμηνία του 2021 θα ανακοινώσουμε και θα γιορτάσουμε την ανακήρυξη των Cyprus 2021 Best Workplaces™».       

Η σε βάθος και συστηματική αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος εξελίσσεται πλέον σε στρατηγική αναγκαιότητα για ένα αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων.

«Μια επιχείρηση, μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετρά και να παρακολουθεί την επίδοσή της σε σημαντικούς παράγοντες/ δείκτες που καθορίζουν το τελικό της αποτέλεσμα. Με την ίδια λογική, εάν η επιχείρηση κρίνει ότι το επίπεδο δέσμευσης των εργαζομένων αποτελεί στρατηγικό παράγοντα, πρέπει εύκολα να μπορεί να το διερευνά, να το μετρά και να το αξιολογεί. Γι’ αυτό τον λόγο το Great Place to Work®, διαθέτει στην αγορά το Emprising ™ (Survey Design and Analytics Platform), με το οποίο η κάθε επιχείρηση, μπορεί εύκολα, από μόνη της, να διενεργεί αυτές τις μετρήσεις», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® και σημειώνει ότι το Emprising™ είναι ήδη διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά.

Διεθνείς κανονισμοί

Με βάση τους κανονισμούς, που έχει καθιερώσει το Great Place to Work® παγκόσμια, η διαδικασία πιστοποίησης στηρίζεται αποκλειστικά στη συνολική εμπειρία που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον χώρο εργασίας τους, η οποία καταγράφεται με το ερευνητικό εργαλείο Trust Index©. «Η διαδικασία είναι απλή και παράλληλα αδιαμφισβήτητα αξιόπιστη, γιατί στηρίζεται απόλυτα στο τι καταγράφει η συγκεκριμένη έρευνα. Η σύνθεση του ερωτηματολογίου, που συμπληρώνεται ηλεκτρονικά σε περίπου 10-15 λεπτά, είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που έχει αποκτηθεί εδώ και 30 χρόνια μέσα από την αξιολόγηση δεκάδων χιλιάδων εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο», εξηγεί ο Κυριάκος Ιακωβίδης και προσθέτει: «H αξία της έρευνας δεν είναι βέβαια μόνο το αποτέλεσμα σε σχέση με την πιστοποίηση αλλά μια εμπεριστατωμένη πληροφόρηση που ενημερώνει την επιχείρηση για τα δυνατά σημεία του εργασιακού της περιβάλλοντος και πού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».   

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Διεύθυνση: Κώστα Μισιαούλη 36, Κάτω Δευτερά, 2450, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22364777

Ε-mail: cy_info@greatplacetowork.com

Ιστοσελίδα: www.greatplacetowork.com.cy 

Δειτε Επισης

MAP S.Platis Group - Επενδύουμε στην ευημερία των ανθρώπων μας
LEROY MERLIN - Είμαστε οι άνθρωποί μας
KPMG Κύπρου - Το πολυτιμότερο αγαθό οι άνθρωποί μας
IQ EQ (CYPRUS) LIMITED - Με τόλμη, δέσμευση και συνεργασία
GRANT THORNTON CYPRUS - Ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον
ECOMMBX - Όλοι για το κοινό όραμα
N. PSARAS CONSTRUCTION CO. LTD - Εργοδότης ίσων ευκαιριών
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ - Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
LIDL - Εξέλιξη χωρίς όρια
Best Workplaces Δουλεύοντας με τους καλύτερους