ECOMMBX - Όλοι για το κοινό όραμα

Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους η ECOMMBX θεωρείται εργοδότης προτίμησης είναι η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ εργαζόμενου και διοίκησης, η οποία είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια, όπως η ίση μεταχείριση, η αξιοπιστία, ο σεβασμός και η ισορροπία  μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Έδρα μας είναι η Λευκωσία και στηριζόμενοι στα τεχνολογικά προηγμένα μας συστήματα παρέχουμε γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση στους εκλεκτούς μας πελάτες, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες (VIP).

Για την εταιρεία μιλά η HR Manager της εταιρείας Κατιάνα Μούσα.

Εργοδότης προτίμησης

Τα προαναφερόμενα θεμέλια έχουν ως αποτέλεσμα τα άτομά μας να νιώθουν ικανοποίηση και υπερηφάνεια για την εργασία τους, ενώ συνάμα τους δίνεται και η ευκαιρία να αναπτύξουν ανιδιοτελείς σχέσεις με τους συναδέλφους τους λόγω της ιδιαίτερης, δυσεύρετης και μοναδικής fintech ιδιοσυγκρασίας που αποπνέει το εργασιακό μας περιβάλλον.

Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε το πρόσωπο της βιομηχανίας σύμφωνα με το σύνθημά μας, ωθώντας τα σύνορα της βιομηχανίας fintech προς μια νέα εποχή. Το ερώτημα που θέτουμε σε όλους είναι αν είναι έτοιμοι να αποδεχθούν και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα τεχνολογική εποχή. Στην ECOMMBX είναι!

Το ανθρώπινο δυναμικό

Δεν υπάρχει τίποτα παραδοσιακό στην κουλτούρα της ECOMMBX. Η αγαπημένη μας λέξη, η οποία χαρακτηρίζει απόλυτα την κουλτούρα μας, είναι η λέξη «disruptive», με την οποία εννοούμε ότι είμαστε μια ομάδα ατόμων που δεν σκέφτεται, ζει ή αισθάνεται άνετα μέσα σ’ ένα κουτί. Οι ζωές μας είναι εξίσου σημαντικές και τόσο συναρπαστικές όσο τις κάνουμε να είναι. Έτσι, εάν εργαζόμαστε μέσα σ’ ένα κουτί, ζούμε μέσα σ’ ένα κουτί και μένουμε σε αυτή τη ζώνη άνεσης, δεν πρέπει να περιμένουμε να συμβούν συναρπαστικά πράγματα! Το ανθρώπινο δυναμικό μας πρεσβεύει επάξια τις έννοιες της καινοτομίας, του αλληλοσεβασμού και της αλληλοϋποστήριξης και επίσης κύριο μέλημά μας είναι η διαρκής εξέλιξη των ατόμων μας σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Τα άτομά μας μοιράζονται ένα κοινό όραμα και έχουμε ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική επικοινωνία τόσο μεταξύ μας όσο και με τους πελάτες μας.

Η ECOMMBX δεν πιστεύει στον διαχωρισμό της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των ατόμων μας, γιατί είναι και οι δύο αναπόσπαστοι τομείς της καθημερινότητάς τους και αν κάποιος είναι δυσαρεστημένος στον ένα εκ των δύο τομέων τότε και οι δύο θα υποφέρουν. Έτσι η κουλτούρα μας έχει ως πυρήνα πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον εργαζόμενο.

Τα προσόντα

Για εμάς, στην οικογένεια της ECOMMBX, κύριο ρόλο διαδραματίζει ο άρτιος χαρακτήρας και στη συνέχεια ένα καλό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Είμαστε ανοικτοί σε πρόσωπα που προέρχονται από ποικίλα υπόβαθρα, προκειμένου να αναπτυχθεί μια ομάδα ατόμων με πολλαπλές δεξιότητες, προσεγγίσεις, δυνατότητες και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Μέρος της φιλοσοφίας μας είναι να εργοδοτούμε τον χαρακτήρα και να κτίζουμε πάνω σε αυτόv, παρέχοντας στο άτομό μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορεί να διεκπεραιώνει την εργασία του όσο πιο σωστά γίνεται και παράλληλα να πορεύεται μαζί μας στην ανερχομένη fintech εποχή.

Τα οφέλη

Κάθε άτομό μας καλλιεργείται προσεκτικά για να αγαπάει αυτό που κάνει έτσι ώστε να μπορεί μετέπειτα να μοιράζεται αυτή την αγάπη με τους πελάτες μας. Θέλουμε τα άτομά μας να λαμβάνουν καλούς μισθούς, αλλά δεν θέλουμε να εργάζονται μόνο για τον μισθό τους. Αντί αυτού, θέλουμε τα άτομά μας να μοιράζονται και να προσπαθούν για το κοινό μας όραμα.  Επιπρόσθετα, απολαμβάνουν πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης μιας απεριόριστης ποσότητας φρέσκων φρούτων και τζίντζερ, τα οποία προσφέρονται καθημερινά σε μορφή φρέσκων χυμών, ενώ ο καφές καλής ποιότητας δεν λείπει για τους λάτρεις! Την ίδια στιγμή, όλοι ενθαρρύνονται να έχουν καθημερινές συναντήσεις μεταξύ τους (λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα) και να γευματίζουν δωρεάν από την ECOMMBX εντός του γραφείου μαζί με τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Με αυτό τον τρόπο αναπτύσσονται και οι μεταξύ μας φιλικές σχέσεις.

Η ασφάλεια

Η ECOMMBX, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να εφαρμόζει όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Έτσι, η υπεύθυνη εσωτερική ομάδα είναι διαρκώς σε θέση να αξιολογεί την κατάσταση των ανθρώπων μας ανά πάσα στιγμή και ιδιαίτερα όταν κάποιος/α δεν αισθάνεται καλά και βρίσκεται στον εργασιακό χώρο. Επίσης, εφαρμόστηκε και εξακολουθεί να εφαρμόζεται με επιτυχία η εργασία από το σπίτι. Γίνεται εκ περιτροπής εργασία για τα τμήματα που πρέπει να παρευρίσκονται στον εργασιακό χώρο, λόγω της φύσης της δουλειάς τους, και βεβαίως οι οποιεσδήποτε αναγκαίες συναντήσεις με τους πελάτες μας πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι διενεργούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (rapid test) σε όλα τα άτομά μας, ως προσφορά από την ECOMMBX, ενώ όλοι έχουν παρακολουθήσει σχετική εκπαίδευση που αφορά στα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του ιού. Λαμβάνουν την απαραίτητη ενημέρωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα με βάση τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας  και επίσης έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις με οδηγίες ατομικής συμπεριφοράς σε όλους τους χώρους της εταιρείας.

Ο στόχος

Άμεσος στόχος μας είναι να επεκταθούμε μέσω αντιπροσωπευτικών και δορυφορικών γραφείων στην Ευρώπη και να οδηγήσουμε σε μια νέα εποχή τις τεχνολογίες fintech και ψηφιακής τραπεζικής, ενσωματώνοντας καινοτόμα το ηλεκτρονικό χρήμα και τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς στην απόλυτη ECOMMBANX πλατφόρμα!

Η ECOMMBX είναι Ίδρυμα Ηλεκτρονικών Πληρωμών, αδειοδοτημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (αριθμός αδειοδότησης: 115.1.3.20/2018), το οποίο ειδικεύεται στην έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών (virtual ibans), τη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών (SEPA/SWIFT) σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, όπως επίσης, στη μετατροπή ξένου συναλλάγματος.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Διεύθυνση: Πινδάρου 27, Alpha Business Center, 3ος όροφος, Γραφείο 301, Block A,1060, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22270349

Ιστοσελίδα: https://www.ecommbanx.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ecommbx-ecommbanx

Facebook: https://www.facebook.com/ECOMMBANX

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

MAP S.Platis Group - Επενδύουμε στην ευημερία των ανθρώπων μας
LEROY MERLIN - Είμαστε οι άνθρωποί μας
KPMG Κύπρου - Το πολυτιμότερο αγαθό οι άνθρωποί μας
IQ EQ (CYPRUS) LIMITED - Με τόλμη, δέσμευση και συνεργασία
GREAT PLACE TO WORK® - Πιστοποίηση και Διάκριση με Αξία
GRANT THORNTON CYPRUS - Ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον
N. PSARAS CONSTRUCTION CO. LTD - Εργοδότης ίσων ευκαιριών
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ - Ανθρωποκεντρική κουλτούρα
LIDL - Εξέλιξη χωρίς όρια
Best Workplaces Δουλεύοντας με τους καλύτερους