REGIS MILK INDUSTRIES LTD

Η δροσερή και γλυκιά ιστορία της REGIS ξεκίνησε το 1952. Μέσα σ’ αυτή την 70χρονη πορεία καταξιώθηκε ως μια δυναμική εταιρεία στην αγορά του παγωτού.

Πρωτιές στο παγωτό

Οι Κύπριοι καταναλωτές, και όχι μόνο, μας επιβράβευσαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια, ώστε σήμερα να είμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του τομέα μας.

Ιδιαίτερα στην γκάμα των πολυσυσκευασιών και των ατομικών παγωτών βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της αγοράς με ποσοστό 35%. Τα δυνατά μας brands της ΠΛΑΚΑΣ και του ΑΓΡΙΝΟΥ βρίσκονται ανάμεσα στα πρώτα δέκα παγωτά που οι καταναλωτές προτιμούν.

Η δική σου γεύση

Το brand REGIS και η ποιότητα των προϊόντων μας έχουν καταστεί συνώνυμα. Κατασκευάζονται όλα με αγνές ποιοτικές πρώτες ύλες και όπου υπάρχει διαθεσιμότητα προμηθευόμαστε κυπριακά είδη, όπως φρέσκες φράουλες, χαρούπια και άλλα.

Η γεύση όλων των παγωτών μας είναι προσαρμοσμένη στα κυπριακά γούστα καθώς και στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Γι’ αυτό και το σύνθημά μας είναι «Η δική σου γεύση».

Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Κύπρο και ανάμεσα στούς πελάτες μας είναι μεγάλες, μεσαίου και μικρού μεγέθους υπεραγορές, περίπτερα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Νέα προϊόντα

Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει καθόλου τις πωλήσεις μας. Αντίθετα, παρατηρήσαμε μια σημαντική αύξηση. Αυτό μας έδωσε και το έναυσμα να προχωρήσουμε σε εμπλουτισμό της γκάμας μας.

Τη φετινή χρονιά λανσάραμε τέσσερα νέα προϊόντα.

Τα μίνι σάντουιτς με μπισκότο τύπου Oreo, παγωτό βανίλια με επικάλυψη σοκολάτας και σαραγλί που είναι παγωτό και πάλι βανίλια τυλιγμένο σε σιροπιαστό φύλλο. Διατίθενται σε βολικές πολυσυσκευασίες και διακρίνονται για την ξεχωριστή τους γεύση.

Πλάκες Vegan

Η μεγάλη φετεινή καινοτομία μας, όμως, είναι οι δύο Πλάκες Vegan και πάλι σε πολυσυσκευασίες.

Το πρώτο προϊόν είναι μια καθαρή προέκταση της θρυλικής ΠΛΑΚΑΣ που τόσο πολύ αγαπά ο Κύπριος καταναλωτής.

Το δεύτερο είναι μια λίγο πιο μακρόστενη ΠΛΑΚΑ που επιπρόσθετα περιέχει μια στρώση ταχίνι γι’ αυτούς που θέλουν κάτι πιο ψαγμένο.

Και τα δύο προϊόντα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

› Είναι κατάλληλα για vegans, vegetarians και flexitarians.

› Είναι νηστήσιμα, χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Δεν περιέχουν σόγια ούτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

› Είναι και τα δύο υπέροχα σε γεύση και εχουν μεγάλη απήχηση στους vegan fans και όχι μόνο, αφού δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τα συνηθισμένα παγωτά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομικό κιβώτιο: 29685 | Τηλέφωνο: 22877930 | Φαξ: 22431343 | Ιστοσελίδα:  www.regis.com.cy

Δειτε Επισης

Χαραλαμπίδης Κρίστης
ΛΑΝΙΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΖΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΤΔ
Α/φοί Πέτρου (AΛAΜΠΡΑ)
The Dairy Industry