ΛΑΝΙΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

  05/10/2021 10:11
ΛΑΝΙΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΛΑΝΙΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

  05/10/2021 10:11

«Αν η αγάπη είχε γεύση, τότε θα ήταν Λανίτης», αναφέρει το μήνυμα της νέας καμπάνιας για τα εικοσάχρονα της οικογένειας Γαλακτοκομικών Λανίτης, τονίζοντας τον κεντρικό ρόλο των γαλακτοκομικών στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

Η οικογένεια Γαλακτοκομικών Λανίτης αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της εταιρείας COCA-COLA HBC Κύπρου, που εμπορεύεται 20 διαφορετικές μάρκες και 250 ετικέτες για όλες τις ημερήσιες ανάγκες των καταναλωτών στην Κύπρο. Η εταιρεία υπό την τότε επωνυμία της, Αφοί Λανίτη Λτδ, εισήλθε στον χώρο των γαλακτοκομικών το 2001, πραγματοποιώντας επένδυση άνω των 12 εκατομμυρίων λιρών, που αφορούσε στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργοστασίου παραγωγής φρέσκου κυπριακού γάλακτος στη Λευκωσία.                                             

Το 2020 η εταιρεία Αφοί Λανίτης Λτδ μετονομάστηκε σε COCA-COLA HBC Κύπρου.

Ποιότητα κι εκσυγχρονισμός

Καθημερινά, από την πρώτη μέρα δημιουργίας της, η εταιρεία μας επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση και προσφορά ποιοτικών προϊόντων. Η ετήσια παραγωγή του γαλακτοκομείου ανέρχεται γύρω στα 16.4 εκατ. λίτρα γάλακτος, ενώ οι  παραγωγικές διαδικασίες που εφαρμόζονται φέρουν πιστοποιήσεις σύμφωνα με διεθνή πρότυπα για τη Διασφάλιση της Ποιότητας και της Ασφάλειας των γαλακτοκομικών προϊόντων.                                                               

Ακολουθώντας την ίδια εξελικτική πορεία, το 2018 η γραμμή παραγωγής και εμφιάλωσης γάλακτος εξοπλίστηκε με σύγχρονα μηχανήματα αξίας €5 εκατ., που άλλαξαν την εμφάνιση της συσκευασίας μας.                                                           

Ειδικότερα αναβαθμίστηκαν οι συσκευασίες του γάλακτος, με την αντικατάσταση των PET συσκευασιών με μπουκάλια HDPE που διαθέτουν χερούλι για ευκολότερη χρήση από τον καταναλωτή.                                                             

Από φέτος, οι συσκευασίες γάλακτος φέρουν ολοκαίνουργιες ετικέτες με κωδικό QR, επιτρέποντας στον καταναλωτή να πληροφορηθεί για το προϊόν και τα βασικά στάδια της  διαδικασίας παραγωγής.  

Πλούσιο χαρτοφυλάκιο

Η οικογένεια Γαλακτοκομικών Λανίτης διαθέτει πλούσιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κυπριακό φρέσκο γάλα σε 5 διαφορετικές εκδοχές: 3% λιπαρά, 1.5% λιπαρά, 0,1% λιπαρά, με επιπλέον ασβέστιο, και, τέλος, γάλα χωρίς λακτόζη. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει επίσης ποιοτικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα όπως: κρέμα γάλακτος UHT, κυπριακό τυρί χαλούμι, παραδοσιακή ξηρή αναρή, φρέσκια αναρή και στραγγιστό γιαούρτι με 0%, 3.5% και 10% λιπαρά.

Γάλα με γεύσεις

Τη μεγάλη οικογένεια γαλακτοκομικών Λανίτης εμπλουτίζει το απολαυστικό γάλα Kiddo με γεύση σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα, βανίλια, KIDDO BIO από βιολογικό γάλα με 1.5% λιπαρά με γεύση σοκολάτα και τέλος Kiddo free γάλα με κακάο, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα.

Το Kiddo Free με κακάο περιέχει φυσικά σάκχαρα, 1% λιπαρά και κακάο με πιστοποίηση UTZ του προγράμματος βιώσιμης καλλιέργειας.                                                   

Τέλος, η Λανίτης Γαλακτοκομικά προμηθεύει το κοινό με το καινοτόμο, ιδανικό για άθληση, πρωτεϊνούχο γάλα στις γεύσεις σοκολάτα και βανίλια. Περιέχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά φιάλη και γλυκαντικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Με ιδιαίτερη φροντίδα για τον καταναλωτή, η Λανίτης Γαλακτοκομικά εντείνει συνεχώς τις προσπάθειές της για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών με ποιοτικά προϊόντα φτιαγμένα πάντοτε με αγάπη. 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 66, 2409,  Λευκωσία  | Τηλέφωνο: 22885000 | Email: infocy@cchellenic.com

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας