ΖΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΤΔ

  05/10/2021 10:08
ΖΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΤΔ

ΖΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΤΔ

  05/10/2021 10:08

Η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ ανήκει στη γενιά των νέων υπερσύγχρονων βιομηχανικών μονάδων τροφίμων της Κύπρου. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση μεγάλης γκάμας γαλακτοκομικών ειδών, συμμετέχοντας στις πλείστες κατηγορίες του κλάδου με προϊόντα αποκλειστικά δικής της παραγωγής.

Η πορεία της ξεκίνησε το 1982 σε μια μικρή παραγωγική μονάδα, στην οποία παρασκευάζονταν κυρίως παραδοσιακά είδη, όπως γιαούρτι και τυριά.

Χρονολογικά, η σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία της τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν λανσαρίστηκε στην αγορά το πρώτο στραγγιστό γιαούρτι, ένα προϊόν το οποίο έμελλε να καθορίσει ουσιαστικά το μέλλον της εταιρείας αλλά γενικότερα και της αγοράς γιαουρτιού στην Κύπρο.

Ψηλά στις προτιμήσεις

Με τη χαρακτηριστική ανάλαφρη γεύση και τη βελούδινη υφή του, το στραγγιστό γιαούρτι Zita έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο της απόλαυσης, ενώ η προτίμηση των καταναλωτών σε ολόκληρη την γκάμα προϊόντων της εταιρείας αποδεικνύεται συνεχώς με την αυξανόμενη κατανάλωσή τους από άτομα κάθε φύλου και ηλικίας, που τα τοποθετούν ψηλά στην προτίμησή τους και τα εμπιστεύονται ως μέρος της καθημερινής τους διατροφής.

Η επιλογή των πιο φρέσκων και αγνών πρώτων υλών, οι ασυναγώνιστες υποδομές, οι διεθνώς πιστοποιημένες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής και η εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, κάνουν κάθε προϊόν Zita ένα δείγμα αδιαμφισβήτητης ποιοτικής υπεροχής. Η πλούσια γκάμα περιλαμβάνει, επίσης ,τις σειρές φρουτογιαουρτιών Fantasy, Lactose Free, Super Protein, τα παιδικά γιαουρτάκια Zita Smart καθώς και ποικιλία τυροκομικών, όπως χαλούμι, αναρή και φέτα.

Προκλήσεις

Είναι γεγονός ότι ζούμε πλέον σε μια νέα πραγματικότητα με τις επιπτώσεις της πανδημίας να επηρεάζουν αναπόφευκτα και τον δικό μας κλάδο. Συγκεκριμένα, παρατηρείται μια συνεχόμενη αύξηση στο κόστος αγοράς των πρώτων υλών με αποτέλεσμα την αντίστοιχη αύξηση του κόστους παραγωγής και διάθεσης των τελικών προϊόντων. Παρά τις αντιξοότητες, ανταποκρινόμενοι στην υπόσχεσή μας για εφαρμογή μιας φιλικής προς τον καταναλωτή πολιτικής, εφαρμόζουμε ήδη μια σειρά μέτρων, ώστε να απορροφούμε μεγάλο μέρος του αυξημένου κόστους χωρίς αυτό να μεταφέρεται στον τελικό καταναλωτή. Με τη σειρά του, ο Κύπριος καταναλωτής έχει αναγνωρίσει την προσπάθεια αυτή επιβραβεύοντάς μας με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του, κάτι που αποδεικνύεται με τα αυξημένα μερίδια αγοράς που καταγράφουμε σε όλες τις κατηγορίες.

Σε αυτό το πλαίσιο η μεγαλύτερη πρόκλησή μας είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στις αρχές και στη φιλοσοφία μας για ανάπτυξη μιας κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης και προόδου. Τα μελλοντικά μας σχέδια δεν μπορούν να διαφέρουν σε φιλοσοφία από αυτό. Στρατηγικός μας στόχος είναι να διατηρούμε και να επεκτείνουμε συνεχώς τη θέση μας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, αφοσιωμένοι στις διαχρονικές αξίες και αυστηρές απαιτήσεις μας για σταθερή γεύση, ανώτερη ποιότητα, καθώς και την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τις ανώτερες συνθήκες παραγωγής.

Νέα προϊόντα

Με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων της εταιρείας εργάζεται συνεχώς αναζητώντας νέες προτάσεις και προϊόντα, τα οποία να συμβαδίζουν με τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.                                                                     Τελευταίο εγχείρημα αποτελεί η επέκταση της σειράς γιαουρτιών Χωρίς Λακτόζη με δύο νέα προϊόντα, την οικογενειακή συσκευασία Στραγγιστού γιαουρτιού Lactose Free Light καθώς και τη νέα γεύση Lactose Free Bircher Muesli με μήλο, αχλάδι, σταφύλι, σιτάρι και νιφάδες βρόμης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομικό κιβώτιο: 60176, 8101, Πάφος | Τηλέφωνο: 26953696 | Φαξ: 26818000 | Ιστοσελίδα: www.zitadairies.com

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας