ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

  10/08/2018 10:52
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

  10/08/2018 10:52
Με ετήσιο κύκλο εργασιών πέραν των 110 εκατ. ευρώ και με τα ηνία του market leader στις πλείστες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι η μεγαλύτερη πρωτοποριακή εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, πιστοποιημένη με διεθνή συστήματα ποιότητας , η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές.
Η ποιότητα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη εξαγωγική επιχείρηση της Κύπρου. Η εταιρεία, σήμερα εργοδοτεί πέραν των 600 ατόμων.

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αποτελεί μία από τις ισχυρότερες βιομηχανίες της Κύπρου, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή», το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
 
Η ιστορία της εταιρείας

1945
Η εταιρεία Χαραλαμπίδη αρχίζει εργασίες
1965
Η γαλακτοβιομηχανία Κρίστης αρχίζει εργασίες
2002
Τα Γαλακτοκομεία Χαραλαμπίδης, εξαγοράζονται από την Δελτα Βιομηχανία Τροφίμων
2007
Η Christis Dairies ltd εξαγοράζεται από την Vivartia S.A.
2008
Σχηματίζεται η Vivartia (Cyprus) ltd από την συνένωση των δυο εταιρειών της Charalambides Dairies ltd και Christis Dairies ltd.
2011
Εξαγοράζεται to 90% της Vivartia (Cyprus) Ltd από τους κυρίους Αλέξη Χαραλαμπίδη και Μενέλαο Σιακόλα.
2014
Οι κύριοι Αλέξης Χαραλαμπίδης και Μενέλαος Σιακόλας, απέκτησαν και το υπόλοιπο 10% της εταιρείας, Χαραλαμπίδης Κρίστης.
 
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ
Οικογένεια /Ομαδικότητα: Η αναγνώριση, η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση όλων των εργαζομένων στην εταιρεία μας, με την επικράτηση ομαδικού πνεύματος και οικογενειακού κλίματος.
 
Ελευθερία /Αξιοπιστία: Ενθαρρύνουμε την άμεση και ανοικτή επικοινωνία, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την έκφραση της διαφορετικής άποψης και στηρίζουμε την αλλαγή που στοχεύει στη βελτίωση της εργασίας μας. Δίκαιη μεταχείριση, αμεροληψία, ειλικρίνεια, εντιμότητα και ανιδιοτελής προσφορά μας καθοδηγούν.
 
Ποιότητα: Στόχος της δουλειάς του καθενός μας είναι να προσφέρουμε ποιότητα και προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή. Αυτό προϋποθέτει συστηματική επιμέλεια στην κάθε εργασία μας, φροντίδα σε όλους τους πόρους της εταιρείας που χρησιμοποιούμε και ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μας.
 
Καινοτομία: Ενώ δουλεύουμε για το σήμερα έχουμε το βλέμμα μας στο μέλλον. Ενθαρρύνουμε νέες ιδέες και νέους τρόπους εργασίας. Δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών.
 
Υπευθυνότητα: Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια της εργασίας, σεβόμαστε τους εργαζόμενους, σεβόμαστε τις τοπικές κοινότητες, λειτουργούμε ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας, το οποίο συμβάλλει στην πρόοδο και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Είμαστε δεσμευμένοι στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.
 
ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
Κύκλος εργασιών: 
100 εκατ. ευρώ
Κέντρα διανομής: 4 παγκυπρίως
Σημεία με καθημερινή εξυπηρέτηση: 2.500
Εργαζόμενοι: 600
Αναλύσεις: 650 καθημερινά
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Λεμεσού 347, Βιομηχανική Περιοχή Νήσου 2571, Τ.Κ.:17102, 2261 Λευκωσία
Τηλέφωνο: 70006455
Πίσω στην αρχή της σελίδας