TRENDS

  17/09/2019 15:13
TRENDS

TRENDS

  17/09/2019 15:13
Τα καταστήματα TRENDS έχουν ιδρυθεί το 2015, με το πρώτο να ανοίγει στο My Mall της Λεμεσού. Μέχρι σήμερα μετρούμε τέσσερα παγκυπρίως, τα οποία αποτελούν τον αγαπημένο σας προορισμό για μακιγιάζ και περιποίηση προσώπου.

Στους trendy χώρους των Trends στο Nicosia Mall, στο My Mall Limassol, στην οδό Ανεξαρτησίας, στην οδό Κολωνακίου και στη Γερμασόγεια στη Λεμεσό γιορτάζουμε καθημερινά τη μοναδικότητά σας, αναδεικνύουμε τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της L’Oreal Paris και της Maybelline New York η κάθε γυναίκα βρίσκει ό,τι χρειάζεται για να είναι αλλά και για να αισθάνεται όμορφη.

Οι καταναλωτές ψάχνουν οn-line
Το ηλεκτρονικό εμπόριο άλλαξε τις συνήθειες των καταναλωτών και των εμπόρων. Οι καταναλωτές πλέον αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες οn-line, συγκρίνουν τιμές μέσω μηχανών αναζήτησης, διαβάζουν κριτικές και μοιράζονται εμπειρίες με άλλους χρήστες προτού αγοράσουν. Μέχρι σήμερα, το κύριο αγοραστικό κοινό του Trends online shop προέρχεται από νεαρά άτομα που τους ενδιαφέρει το αντικείμενο του μακιγιάζ και της περιποίησης του προσώπου. Συνήθως είναι make up junkies που γνωρίζουν τις τάσεις του μακιγιάζ και τα νέα προϊόντα! Πέραν αυτού είναι και fans των δυο μας brands, καθώς δείχνουν ενδιαφέρουν για όλα τα προϊόντα των μαρκών μας όχι μόνο για το μακιγιάζ.

 Τα υπέρ του e-commerce
Το ηλεκτρονικό εμπόριο δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία μας να διευρύνει την πελατειακή της βάση και να προσελκύσει νέους καταναλωτές σε παγκύπριο επίπεδο, επεκτείνοντας τα γεωγραφικά όρια των συναλλαγών της. Είναι ένα νέο κανάλι πώλησης, το οποίο έχει προοπτική και μέσα στον χρόνο, θα χτιστεί για να ικανοποιεί ακόμα μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών.

Με λίγα λόγια, πελάτες από όλα τα σημεία του νησιού θα έχουν πρόσβαση στο διαδικτυακό μας κατάστημα. Την ίδια ώρα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται πολύ μικρότερο κόστος για να λειτουργήσει και να συντηρηθεί, σε σχέση με ένα συμβατικό. Ένα επίσης καίριο θέμα για τις επιχειρήσεις είναι η διατήρηση των αποθεμάτων. Με τη χρήση του e-commerce το απόθεμα αυτό ελαχιστοποιείται. Την ίδια ώρα, όσον αφορά το marketing, oι μέχρι τώρα συμβατικοί τρόποι προώθησης ενός προϊόντος είναι συνήθως πιο ακριβοί σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί και αυτοτελώς ως μέσο διαφήμισης. Πόσω μάλλον όταν συνδυαστεί με άλλα εργαλεία ηλεκτρονικής διαφήμισης, όπως είναι η χρήση social networks, Google AdWords και άλλα. Να προσθέσουμε εδώ ότι το marketing με τη χρήση των δικτυακών εργαλείων μπορεί να είναι και αποτελεσματικότερο για σκοπούς μετρήσεων.

Τα συν για τους αγοραστές
Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του καταναλωτή, που διαλέγει το ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι η άμεση και γρήγορη πώληση, καθώς και η εξυπηρέτηση από την άνεση του σπιτιού του και με παράδοση στο σπίτι. Ο καταναλωτής μπορεί επίσης να επωφεληθεί αποκλειστικές προσφορές που γίνονται μόνο για το e-shop και δεν ισχύουν στα παραδοσιακά καταστήματα. Δίνεται, παράλληλα, η δυνατότητα για σύγκριση τιμών και εκτενή περιγραφή των προϊόντων, των πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών τους.

Λίγες ακόμα οι online αγορές
Ο Κύπριος καταναλωτής, παρόλο που είναι στις πρώτες θέσεις στη χρήση διαδικτύου, με ποσοστό 79% να χρησιμοποιεί τα social media, είναι αρκετά χαμηλά σε σχέση με το online shopping, αφού το ανάλογο ποσοστό δεν ξεπερνά το 32% και βρίσκεται σημαντικά πιο κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ. Αυτό οφείλεται κυρίως στο μικρό μέγεθος της χώρας και της κοινωνίας και στη «δυσπιστία» που χαρακτηρίζει τον Κύπριο καταναλωτή. Σιγά σιγά, βέβαια, αυτό το φαινόμενο φαίνεται να αλλάζει, κυρίως στις νεότερες γενιές, θέλει όμως αρκετό χρόνο για να ωριμάσει.

Ένας κόσμος ομορφιάς
Οι κατηγορίες που φιλοξενεί το κατάστημά μας είναι προϊόντα μακιγιάζ, είδη περιποίησης προσώπου, νυχιών και μαλλιών. Το έμπειρο προσωπικό των Trends είναι άρτια καταρτισμένο για να σας δώσει τις συμβουλές που χρειάζεστε για την περιποίηση του προσώπου σας και για το μακιγιάζ σας.

Ζήστε συναρπαστικές εμπειρίες σε έναν κόσμο ομορφιάς με τα αγαπημένα σας προϊόντα L’Οreal Paris και Maybelline New York και αφεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης εύκολα και γρήγορα.  Το Trends είναι η πιο trendy επιλογή που θα σας εμπνέει συνεχώς, με προϊόντα σε προσιτές τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις νέες τάσεις της μόδας και με συμβουλές ομορφιάς από τους ειδικούς μας.
Παρουσία στα social media

Kάντε μας Like & Follow για να ενημερώνεστε πρώτες για τις πιο trendy προσφορές, αλλά και για να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς με must have δώρα, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσάς, τις fans της σελίδας Trends Cyprus. Θα μας βρείτε στις σελίδες https://www.facebook.com/TrendsCyprus/, https://www.instagram.com/trends.cyprus/ και https://trendscyprus.com/.
 
Διεύθυνση: Διγενή Ακρίτα 11, 1055, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22746746
Φαξ: 22438209
Ιστοσελίδα: https://trendscyprus.com/
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας