SHISHALOVE

  17/09/2019 15:10
SHISHALOVE

SHISHALOVE

  17/09/2019 15:10
Η εταιρεία που «έμαθε» τον ναργιλέ στους Κύπριους συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην αγορά της Κύπρου και όχι μόνο με νέο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Shishalove, η πρωτοπόρος επιχείρηση στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα του ναργιλέ στη χώρα μας, πιστή στο πλάνο της να βρίσκεται κοντά σε κάθε λάτρη ναργιλέ, εγκαινίασε πρόσφατα το καινούργιο της e-shop και website.

H εταιρεία προχώρησε στο βήμα αυτό, ανταποκρινόμενη στις όλο και περισσότερες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού για αμεσότερη πρόσβαση στα προϊόντα της είτε για έρευνα αγοράς είτε για παραγγελία.

Το νέο www.shishalove.eu
Χωρίς να αμφισβητεί κανείς τα πλεονεκτήματα του να βρεθεί ο πελάτης τετ α τετ με το εξειδικευμένο προσωπικό της Shishalove, σε ένα από τα τρία καταστήματά της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Παραλίμνι, η παγκόσμια ανοδική τάση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις online αγορές καθιστά επιτακτική την ανάγκη για ένα σύγχρονο, εύχρηστο και αισθητικά ευχάριστο διαδικτυακό κατάστημα.

Αυτό ακριβώς παρουσίασε η Shishalove τον περασμένο μήνα. Ένα e-shop, το www.shishalove.eu, στο οποίο με μερικά κλικ ενημερώνεσαι, επιλέγεις και παραγγέλλεις, αφού με αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάστηκε. Οι περιττές πληροφορίες λείπουν, ενώ μπορείς να βρεις εκτός από τα προϊόντα, τις τοποθεσίες των καταστημάτων της Shishalove, μέσω Google Maps Pins, τους χώρους εστίασης στους οποίους παρέχει το Premium Shishalove Service της η εταιρεία, καθώς και τις πληροφορίες για το Shishalove Catering γάμων και events.

Τα συν των online αγορών
Τα πλεονεκτήματα μιας online αγοράς για τον πελάτη της Shishalove ποικίλλουν, με προεξέχοντα τις αποκλειστικές online προσφορές της, τα αποκλειστικά online εκπτωτικά δωροκουπόνια και το πρωτοποριακό Shishalove Loyalty Scheme, για αγορές από το e-shop, το οποίο πιστώνει με Shishalove Points για κάθε ευρώ από την κάθε online αγορά, ενώ αυτά μπορούν να εξαργυρωθούν ανά πάσα στιγμή σε κάθε μελλοντική αγορά, με ενδεικτική έκπτωση δύο ευρώ για κάθε 100 Shishalove Points.

Από την άλλη, είναι δεδομένη η γρήγορη εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση στο πλησιέστερό σας Akis Express.

Τι έρχεται στο μέλλον
Τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν κατ’ οίκον παράδοση στην Κύπρο, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη του πανευρωπαϊκού της δικτύου, το οποίο αποτελείται από ένα κατάστημα αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα ενισχυθεί με νέο e-shop στην Ελλάδα, το www.shishalove.gr .
 
Διεύθυνση:
Ηλία Βενέζη 17, Στρόβολος
Τηλέφωνο:  22446444
Email: info@shishalove.eu
Ιστοσελίδα: www.shishalove.eu
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας