KΟΡΡΕΣ: Aντηλιακά από γιαούρτι

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το Yoghurt Cooling Gel με αληθινό Γιαούρτι έχει γίνει πλέον συνώνυμο του ελληνικού, και όχι μόνο, καλοκαιριού. Βασισμένο σε μία παραδοσιακή συνταγή για την ανακούφιση από τα εγκαύματα που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, αλλά μέσα από μία εξελιγμένη ματιά, το συγκεκριμένο after-sun αποτέλεσε πρόκληση για το Εργαστήριο Έρευνας ΚΟΡΡΕΣ, με επιτυχή κατάληξη σε συνέχεια τριετούς έρευνας: το Yoghurt Cooling Gel υπήρξε το πρώτο προϊόν παγκοσμίως με πραγματικό βρώσιμο Γιαούρτι.

Για το διεθνές κοινό, μία αρχικά σχεδόν «εξωτική» προσέγγιση στη φροντίδα της επιδερμίδας μετά τον ήλιο, που γνώρισε σημαντική επιτυχία, κατατάσσοντας το προϊόν στην κορυφή της λίστας των best-sellers ΚΟΡΡΕΣ. Για το ελληνικό κοινό, ένα προϊόν «αυτονόητο», που συνδυάζοντας τις μοναδικές ιδιότητες του αληθινού Γιαουρτιού με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της υψηλής ποιότητας και κλινικά αποδεδειγμένης δράσης, μετατράπηκε σε σήμα-κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού.

Η ΚΟΡΡΕΣ παραμένει έως σήμερα Νο1 μάρκα στην κατηγορία after-sun προϊόντων στην Ελλάδα, ενισχύοντας πλέον τη δική της σειρά με ένα ακόμα προϊόν με βρώσιμο Γιαούρτι: το νέο After-Sun Προσώπου με ισχυρή ενυδατική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση, που το καθιστά κατάλληλο και για χρήση όλο το χρόνο.

Το νέο After-Sun Προσώπου αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο, συμβάλλοντας στην προστασία από την πρόωρη γήρανση. Παράλληλα, είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες, και δη τις ευαίσθητες, που «απαιτούν» ενυδατική και καταπραϋντική φροντίδα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για μία κρέμα-gel με επανορθωτικές ιδιότητες, για βαθιά ενυδάτωση και άμεση αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο. Τα φυσικά δραστικά συστατικά της φόρμουλας, όπως βρώσιμο Γιαούρτι, Αλόη, φυσικοί πολυσακχαρίτες, εκχυλίσματα Γλυκόριζας και Willowherb, συνθέτουν μία φόρμουλα με κλινικά αποδεδειγμένη άμεση, καταπραϋντική και ενυδατική δράση.

Η χρήση πραγματικού, βρώσιμου Γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα υπήρξε μία συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μεταφερθούν όλες οι ιδιότητες και η απαλή υφή του στο τελικό προϊόν. Το βρώσιμο Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. (TIP: Για περισσότερη δροσιά, το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο).

Πηγη: imerisia.gr

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης