Mulberry: Λανσάρει τσάντες σε χαμηλότερη τιμή

Θέλοντας να παραμείνει στο παιχνίδι της μόδας, η γνωστή εταιρεία Mulberry ετοιμάζει δυναμικό comeback. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα πλήρη οφέλη από τη νέα στρατηγική που ακολουθεί, θα γίνουν αισθητά από το επόμενο έτος, όταν η νέα συλλογή της με τις χαμηλότερες τιμές θα μπουν στις βιτρίνες.

Η αλλαγή της διοίκησης της εταιρείας ήταν αρκετή ώστε να κάνουν τις τιμές των τσαντών πιο προσιτές στις περισσότερες γυναίκες. Οι τιμές θα χαμηλώσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό, (θα κυμαίνονται από 500- 800 λίρες) για να ξανακερδίσουν τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Mulberry, όπως και οι Louis Vuitton και Gucci, ανταγωνίζονται πλέον τα πιο προσιτά, μοντέρνα brands όπως την Michael Kors που δίνουν στους πελάτες την εμφάνιση και την αίσθηση της πολυτέλειας σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Η Mulberry αρνήθηκε να κάνει προβλέψεις για την πορεία των πωλήσεων της για το τρέχον έτος, με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της Godfrey Davis να παραδέχεται ότι «αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά για εμάς», σημειώνοντας ότι αναμένεται να βελτιωθούν οι πωλήσεις στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, χάρη στην εισαγωγή νέων προϊόντων.

Η γνωστή εταιρεία εξακολουθεί να κάνει το 60 – 70% των πωλήσεών της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σχεδιάζει να εξαπλωθεί παγκόσμια, ανοίγοντας τρία καταστήματα στην Ευρώπη και δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΠΗΓΗ: REUTERS

 

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης