Νέα προϊόντα από την ΖΗΤΑ

Με νέα προϊόντα εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ.

Συγκεκριμένα, ανανεώνει τη γκάμα Zita Lactose Free με την προσθήκη του νέου άπαχου γιαουρτιού Χωρίς Λακτόζη, με 0% λιπαρά και ξεχωριστό τμήμα δημητριακών. Αποτελεί ιδανική πρόταση για αυτούς που ζητούν πλούσια γεύση με χαμηλές θερμίδες και λιπαρά, ανακαλύπτοντας παράλληλα, τα καλά της εύκολης χώνεψης, χωρίς να ανησυχούν για τα ανεπιθύμητα συμπτώματα που προκαλεί η δυσανεξία στη λακτόζη.

Το Zita Lactose Free ανέβηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, κάτι που επιβεβαίωσαν οι πρόσφατες βραβεύσεις στους θεσμούς των IN Business Awards 2013 και Grocery Retail Awards 2014.

Επιπλέον, η εταιρεία προχωρεί στο λανσάρισμα της πρώτη για την κυπριακή αγορά, light Ξηρής Αναρής.
Η Ξηρή Αναρή αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου και χρησιμοποιείται ευρέως στην καθημερινότητα. Η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ, συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, ανταποκρινόμενη στις διατροφικές ανάγκες της εποχής.

Με μόλις 3% λιπαρά (2% κορεσμένα λιπαρά) η Ξηρή Αναρή Zita παρέχει τη δυνατότητα απόλαυσης της παραδοσιακής αναρής με πλούσια γεύση και λιπαρά έως και 10 φορές μειωμένα σε σχέση με το συνηθισμένο προϊόν, ενώ παράλληλα περιέχει τις μισές θερμίδες αλλά και αυξημένη ποσότητα πρωτεϊνών υψηλής θρεπτικής αξίας.
Τα τυριά χαμηλών λιπαρών καταλαμβάνουν πλέον ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής μας διατροφής, ως ένα απαραίτητο συστατικό στην προσπάθειά μας για απώλεια ή διατήρηση βάρους, ενώ η κατανάλωση τους συστήνεται και από διαιτολόγους. Η χαμηλή περιεκτικότητα τους σε λιπαρά και ιδιαιτέρως κορεσμένα, συμβάλει στον καλύτερο έλεγχο της χοληστερόλης και την καλή υγεία της καρδιάς, γι’ αυτό άλλωστε μπορούν να καταναλωθούν από άτομα που αντιμετωπίζουν ήδη, κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά και προληπτικά.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου