Opel Mokka: «4Χ4 Αυτοκίνητο της χρονιάς»

Το Opel Mokka ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πρώτη επιλογή των αναγνωστών στα φετινά βραβεία του Auto Bild Allrad, και γι’ αυτό το λόγο διατήρησε τον τίτλου του σαν το κορυφαίο «4x4 Αυτοκίνητο της Χρονιάς». Ένα ποσοστό της τάξης του18,7 % των αναγνωστών ψήφισε το μοντέλο της Opel στην κορυφή των οχημάτων εκτός δρόμου με τιμή μέχρι τις εικοσιπέντε χιλιάδες ευρώ. Ο νικητής βρέθηκε με διαφορά στην κορυφή από το δεύτερο Skoda Yeti που πήρε το 14,6% των ψήφων και το Nissan Qashqai που πήρε το 12,4%.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Depot 1899 στη Φρανκφούρτη. Ο Jürgen Keller, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Service της Opel στη Γερμανία, παρέλαβε το βραβείο από τον Αρχισυντάκτη Bernhard Weinbacher. «Είμαστε πολύ περήφανοι που το Mokka μας διατήρησε τον τίτλο του 4x4 Αυτοκινήτου της Χρονιάς» δήλωσε ο Jürgen Keller. «Μία ψηφοφορία αναγνωστών έχει πάντα βαρύνουσα σημασίας για εμάς. Επιπλέον, οι αναγνώστες του Auto Bild Allrad είναι άριστοι γνώστες των οχημάτων off-road και SUV, και γι’ αυτό εκτιμούμε τόσο πολύ την άποψή τους.»

Το Opel Mokka συνεχίζει να γράφει εντυπωσιακούς αριθμούς στο χώρο των πωλήσεων. Σε 18 μόλις μήνες από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά, το Mokka έχει προσελκύσει πάνω από 200.000 πελάτες, και αναδεικνύεται σε Ευρωπαϊκό best seller, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Πολλοί είναι οι λόγοι που δικαιολογούν αυτή την επιτυχία. Το Mokka έχει εκσυγχρονίσει την κατηγορία SUV, φέρνοντας καινοτόμες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά από υψηλότερες κατηγορίες σε μία ευρύτερη βάση πελατών. Μεταξύ αυτών είναι το σύστημα Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού - AFL+ Adaptive Forward Lighting, τα εργονομικά καθίσματα με τη σφραγίδα έγκρισης Aktion Gesunder Rücken e.V. (Campaign for Healthier Backs) και η δεύτερη γενιά του ενσωματωμένου συστήματος μεταφοράς ποδηλάτων FlexFix – όλα χαρακτηριστικά που το Mokka εισήγαγε σε αυτή την κατηγορία SUV. Με μήκος 4.28 m, διαθέτει άφθονο χώρο για πέντε άτομα και υπερυψωμένα καθίσματα, ενώ πληροί όλες τις καθημερινές απαιτήσεις».

 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου