Ulysse Nardin – Perpetual Manufacture από την Βάσσος Ηλιάδης

Ο νέο μηχανισμός επιτρέπει στην ημερομηνία να προσαρμοστεί προς τα εμπρός κι προς τα πίσω. Ως συνεχής υπενθύμιση, το καντράν αυτού του περιορισμένης έκδοσης κομματιού, είναι σφραγισμένο με το σύμβολο «∞» (άπειρο).

Το διαρκές ημερολόγιο αποτελεί έναν υπερσύγχρονο μηχανισμό που λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τους μήνες με 30 και 31 ημέρες, αλλά και τις 28 ημέρες του Φεβρουαρίου και την 29η Φεβρουαρίου κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει μια μηχανική μνήμη 1.461 ημερών. Η πρώτη φορά που το διαρκές ημερολόγιο θα απαιτεί χειροκίνητη ρύθμιση θα είναι το 2100, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είναι δίσεκτο έτος, αλλά αποτελεί μια εξαίρεση στο Γρηγοριανό ημερολόγιο.

Εκτός από τις ενδείξεις της ημέρας, της ημερομηνίας, του μήνα και του έτος, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα περιστρέφοντας την κορόνα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, η κίνηση UN-32 σ’ αυτό το εξαιρετικό ρολόι, προσφέρει επίσης, μια δεύτερη ζώνη ώρας. Ο δείκτης της ώρας μπορεί να προωθηθεί ή να μετακινηθεί πίσω, μία ή περισσότερες θέσεις απλά χρησιμοποιώντας το ειδικό «+» και «-» push-κουμπί στις 4 και 8 η ώρα. Ως αποτέλεσμα της μηχανικής πολυπλοκότητας που διαθέτει αυτό το ρολόι, οι λειτουργίες του ημερολογίου συγχρονίζονται αυτόματα όταν αλλάξει η ώρα με τον ειδικό δείκτη. Ο δείκτης GMΤ, ο οποίος ξεχωρίζει μ’ ένα τολμηρό κόκκινο βέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δηλώσει είτε την αρχική ώρα ή μια δεύτερη ζώνη ώρας.

 

Ένα τέτοιο στολίδι ωρολογοποιίας αξίζει να είναι «ντυμένο» με τα καλύτερα «ρούχα». Άξιος διάδοχος του θρυλικού GMT + / - Perpetual, το ρολόι Perpetual Manufacture, απεικονίζει ένα λευκό ωκεανό απείρου βάθους στο καντράν του. Ενώ εξασφαλίζουν τέλεια αναγνωσιμότητα της ώρας, οι δείκτες δίνουν μια κομψή πινελιά που χαρακτηρίζει τα πραγματικά διαχρονικά ρολόγια. Δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα σ’ ένα ήδη εξαιρετικό ρολόι, η 43 χιλιοστών θήκη με τον διαχρονικό σχεδιασμό της, αποκαλύπτει μια πλάκα χαραγμένη με τον αύξοντα αριθμό στις 9 η ώρα, κάνοντας κάθε κομμάτι εντελώς μοναδικό. Μόλις 250 ρολόγια σε ροζ χρυσό και 250 σε πλατίνα πρόκειται να παραχθούν.

Τα Ulysse Nardin Perpetual Manufacture διατίθενται στα καταστήματα VE Very Exclusive της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου