Παγκόσμια χορηγική συμφωνία Nissan – UEFA Champions League

INBusinessNews  08/05/2014 15:49
Παγκόσμια χορηγική συμφωνία Nissan – UEFA Champions League

Παγκόσμια χορηγική συμφωνία Nissan – UEFA Champions League

INBusinessNews  08/05/2014 15:49

Η Nissan ανακοίνωσε την παγκόσμια συνεργασία με το UEFA Champions League, καθώς και με το UEFA Super Cup. Αυτή η συνεργασία αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει ποτέ ο ιαπωνικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία θα εγκαθιδρύσει τη Nissan ως επίσημο παγκόσμιο συνεργάτη των παραπάνω κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, από την περίοδο 2014 - 15 έως και το 2017-18.
 
 Ως επίσημος συνεργάτης, η Nissan θα έχει εκτεταμένα δικαιώματα για τους αγώνες, τις προκαταρκτικές φάσεις, το περιεχόμενο, τα Μέσα Ενημέρωσης, τη φιλοξενία, τα συναφή δρώμενα και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.
 
Σε δήλωσή του ο Roelde Vries, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Nissan, είπε: «Στη Nissan, παράγουμε καινοτομία και ενθουσιασμό για όλους. Ως συνεργάτες της UEFA, προσβλέπουμε στη δημιουργία νέων τρόπων επικοινωνίας που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του UEFA Champions League. Η πιο διάσημη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, θα είναι μια σημαντική παγκόσμια πλατφόρμα για τη Nissan. Στόχος μας είναι να δείξουμε στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, τον ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο, όσο και για τα αυτοκίνητά μας. Και στα δύο εμπλέκονται καταπληκτικοί άνθρωποι που έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν».
 
 

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Guy – Laurent Epstein, διευθυντής Marketing της UEFA Events SA, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη  Nissan ως επίσημο συνεργάτη του UEFA Champions League από την επόμενη σεζόν, μια ηγετική παγκόσμια εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες  αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο. Πιστεύουμε ότι αυτή η εταιρική συνεργασία θα παρέχει μεγάλη καινοτομία και ενθουσιασμό σε όλες τις αγορές, σε όλο τον κόσμο».
 
 Το UEFA Champions League είναι άλλη μια περίτρανη απόδειξη  της αφοσίωσης της Nissan σε συναρπαστικές, κορυφαίας εμβέλειας, αθλητικές διοργανώσεις, έχοντας ήδη στο χαρτοφυλάκιό της την  υπερήφανη χορηγία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, τις  Ολυμπιακές ομάδες  της Μεγάλης Βρετανίας και του Μεξικό και φυσικά  τον «πρεσβευτή» του GT- R και Χρυσό Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος είναι και ένας από τους  διασημότερους οπαδούς  του ποδοσφαίρου στον κόσμο.
 
Η Nissan στην Κύπρο είναι μέρος του Ομίλου Εταιρειών Χαρ. Πηλακούτα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας