ASBIS: Η ΑΕΝΟ παρουσιάζει τον premium έξυπνο θερμαντήρα

Η ΑΕΝΟ, μια νέα δυναμική μάρκα έξυπνων οικιακών συσκευών, επεκτείνει τη σειρά προιόντων της και παρουσιάζει την premium σχεδίαση και φιλικό προς το περιβάλλον έξυπνο θερμαντήρα με εξοικονόμηση ενέργειας υπέρυθμη μέθοδο θέρμανσης και θέρμανση συναγωγής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. 

Ο θερμαντήρας ΑΕΝΟ χρησιμοποιεί γρήγορα και αποτελεσματικά τα 700 Watt ισχύος χωρίς σπατάλη θερμότητας και χρημάτων.  Μόλις το δωμάτιο θερμανθεί σε μια καθορισμένη θερμοκρασία, ο θερμαντήρας απενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να σπαταλάται επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια.  Διατηρώντας την θερμότητα του δωματίου ο χρήστης μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα και να διατηρείτε η θερμοκρασία.  Η θερμάστρα είναι κατάλληλη για θέρμανση έως 30m2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαμέρισμα, εξοχική κατοικία, γραφείο, καφετέρεια, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.

Το πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας έως 700+ Watt, παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας.  Η συσκευή παρέχει εστιασμένη τοπική θέρμανση των αντικειμένων, χωρίς σπατάλη ενέργειας για τη θέρμανση του εξωτερικού χώρου. Η τεχνολογία υπερύθρων εξοικονόμησης ενέργειας καθιστά τον θερμαντήρα ΑΕΝΟ πιο οικονομικό από τα περισσότερα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, όπως κλιματιστικά, θερμάστρες αερίου, κεντρική θέρμανση, ενδοδαπέδια θέρμανση.  Η υψηλή ενεργειακή και οικονομική απόδοση διασφαλίζεται από το γεγονός ότι η ΑΕΝΟ δεν ξοδεύει ενέργεια για τη θέρμανση της, τη λειτουργία των ανεμιστήρων και για τη θέρμανση αέρα.

Επιπλέον, είναι ένα μοδάτο καλοριφέρ που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ εσωτερικού χώρου.  Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μαύρο ή το άσπρο χρώμα. Είτε θέλετε να το κάνετε να συνδυάζει αόρατα (λευκό σε λευκό) είτε να τονίσετε (μαύρο σε λευκό).  Αυτό το μοντέλο ταιριάζει σε οποιοδήοπτε σαλόνι ή χώρο γραφείου για εξοικονόμηση χρημάτων, υγιεινή διαβίωση και ευημερία των κατοίκων.

Η θερμάστρα ΑΕΝΟ είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας. Αληθινά μοδάτο στυλ. Μινιμαλιστική σχεδιάση υπολοποιημένη σε σώμα 11mm από tempered glass και με πόδια αλουμινίου. Η καινοτομία φαίνεται υπέροχη από κάθε πλεονέκτημα.

Η θερμάστρα ΑΕΝΟ λειτουργεί χωρίς να φυσάει αέρας και να σηκώνει σκόνη. Δεν παράγει ρύπους, οσμές και θόρυβο. Μια υπέρυθρη ηλεκτρική θερμάστρα ΑΕΝΟ δεν στεγνώνει τον αέρα και δεν καίει οξυγόνο στο σπίτι. Αυτό διατηρεί την τρέχουσα ισορροπία υγρασίας στο δωμάτιο για την ευημερία όλης της οικογένειας.

Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη θερμάστρα με μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή ΑΕΝΟ.  Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε πρόσβαση στο μενού επιλογών για να χειριστείτε τη συσκευή σας:

  • Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου
  • Δημιουργία προγράμματος θέρμανσης (μια θερμοκρασία κατά την διάρκεια της μέρας, και μία άλλη θερμοκρασία για την νύχτα σε συγκεκριμένη ώρα)
  • Συντονισμός πολλαπλών θερμαστρών και συντονισμός προγραμμάτων
  • Έλεγχος και παρακολούθηση στατιστικών για την κατανάλωση ενέργειας
  • Ενεργοποίηση συσκευών από το ΑΕΝΟ οικοσύστημα(ecosystems) όπως (θερμάστρες, μπλέντερ, ρομπότ κ.λπ.)

Η συσκευή είναι ασφαλής για τα παιδιά και τα ζώα. Είναι εξοπλισμένο με κλειδαριά για τα παιδιά για την ηρεμία σας ακόμα κι αν η θερμάστρα είναι τοποθετημένη στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Το κουμπί κλειδώματος / απενεργοποίησης στην εφαρμογή για κινητά διασφαλίζει ότι το παιδί σας δεν θα ανάβει κατά λάθος τη θερμάστρα.

Επιπλέον, διαθέτει προστασία από πτώση. Σε περίπτωση πτώσης το καλοριφέρ, απενεργοποιείται αυτόματα, ξεκινάει συναγερμός και στέλνει μια ειδοποίηση push-up στο κινητό σας.

Ο χρήστης μπορεί επίσης να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του πίνακα από 60 έως 120 για συνεχή θέρμανση ( θέρμανση των ποδιών ).

Μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα τη θερμάστρα και να ξεκινήσετε με μια απλή και γρήγορη ρύθμιση.  Χρειάζεται μόνο 1 λεπτό για να ρυθμιστεί σε 2 βήματα μέσω Wi-Fi στην εφαρμογή για κινητά ΑΕΝΟ:

  • Συνδέστε τη θερμάστρα σε μια ηλεκτρική πρίζα.
  • Ενεργοποιήστε τη θερμάστρα μέσω της εφαρμογής ΑΕΝΟ ακολουθώντας τις προτροπές στην οθόνη.

«Ήμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση της νέας δημιουργίας της ΑΕΝΟ την έξυπνη θερμάστρα, που θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες μάρκες στην αγορά. Διαθέτουμε πολυετή πείρα με εξαιρετικά ισχυρή θέση στις αγορές μας, γι' αυτό θα χρησιμοποιήσουμε κανάλια που γνωρίζουμε πολύ καλά για την πώληση προϊόντων AENO» - σχολίασε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS KYPROS LTD.

Το AENO Smart Heater θα το βρείτε σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου