The Dalmore Luminary Series: Μια σπάνια συλλεκτική σειρά

Το The Dalmore Highland Single Malt, μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής single malt whisky παγκοσμίως, παρουσιάζει την συλλεκτική της σειρά ‘The Luminary Series’. Μια περιορισμένης ποσότητας συλλογή, από σπάνιο single malt whisky.

Το project, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο μιας πρωτοφανούς συνεργασίας της εταιρίας The Dalmore, με το πασίγνωστο μουσείο V&A Dundee, της Σκωτίας.

Παγκοσμίως διακεκριμένα ταλέντα (Luminaries), από τον κόσμο του whisky και της αρχιτεκτονικής, έδωσαν πνοή στη σειρά Luminary single malt whisky: The Rare & The Collectible, που θα κυκλοφορούν ανά το παγκόσμιο για μια μόνο τριετία.

Ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Kengo Kuma, σχεδιαστής του V&A Dundee, ο προστατευόμενός του Maurizio Mucciola, μαζί με τους Master Distiller, Richard Paterson OBE και Master Whisky Maker, Gregg Glass, με συλλογική φιλοδοξία, συμφώνησαν να ωθήσουν τα όρια των δυνατοτήτων τους, εμπνευσμένοι από την αλληλεπίδραση του φωτός και της φύσης και τη δυνατότητα που βρίσκεται μέσα στα φυσικά υλικά και συστατικά, για να δημιουργήσουν μαζί, δύο πολύ ιδιαίτερα single malt whisky, τα ‘Dalmore Luminary The Rare Edition & το Dalmore Luminary The Collectible Edition’.

Το Dalmore Luminary No.1 The Rare και το πρώτο από τα τρία μπουκάλια που αποτελεί τη σειρά αυτή, θα πωληθεί μαζί με το γλυπτό του, στον οίκο Sotheby's του Λονδίνου και ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στο V&A Dundee. Το δεύτερο γλυπτό και αντίστοιχα η φιάλη του, θα φυλάσσονται στο Highland Home του αποστακτηρίου. Η τρίτη φιάλη, θα εκτίθεται στο V&A Dundee.

Το Dalmore Luminary No.1 και η έκδοση του 2022, The Collectible (2022 Edition), θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά στον περιορισμένο αριθμό των 15.000 φιαλών.

Η τέχνη και η καλλιτεχνική εξερεύνηση, είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της σειράς των Luminary whisky, The Rare & The Collectible. Από το μοναδικό γλυπτό που σχεδίασε ο Kengo Kuma, για να «στεγάσει» το Luminary The Rare Edition, μέχρι το κομψό σχέδιο που «κρατά» το Luminary The Collectible Edition. Κάθε γλυπτό, παρουσιάζεται ως ένα έργο τέχνης, που εξυμνεί το σπάνιο και συνάμα πολύτιμο whisky, που εμπεριέχει η κάθε φιάλη.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το The Dalmore μπορείτε να βρείτε στο:

www.thedalmore.com

www.twitter.com/dalmorewhisky

www.instagram.com/thedalmore

www.youtube.com/user/DalmoreWhisky

Επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος στην Κύπρο, για τα προϊόντα επωνυμίας The Dalmore, είναι η Tempo Beverages Cyprus Ltd.

Τηλ.: +357 25053300

Web.: www.tempocyprus.com.cy

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου