Αυτήν την εορταστική περίοδο, χαρίστε το δώρο του χρόνου με την Tissot

Κάθε πολιτισμός έχει μια παράδοση που σχετίζεται με την προσφορά. Και καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να προσφέρουν ρολόγια Tissot. Κάθε ρολόι Tissot είναι προϊόν μιας μακροχρόνιας παράδοσης και έχει σχεδιαστεί για να θεωρείται ένα πολύτιμο κομμάτι που θα φοριέται για πάντα, από γενιά σε γενιά. Οι τελετουργίες της ωρολογοποιίας και της προσφοράς είναι συνυφασμένες με αυτόν τον τρόπο.

Η Tissot ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 170 χρόνια. Σήμερα, ένα ρολόι Tissot είναι μια διαχρονική έκφραση της ανθρώπινης σύνδεσης που δημιουργείται όταν ένα άτομο κάνει ένα δώρο σε ένα άλλο. Χάρη στη φροντίδα και στην τέχνη με την οποία κατασκευάστηκε, ένα Tissot θα είναι για πάντα μια υπενθύμιση της στιγμής αυτής, και ακόμη περισσότερο του δεσμού μεταξύ δύο ανθρώπων, είτε προσφέρθηκε για να σηματοδοτήσει γενέθλια, γάμο, θρησκευτική εορτή, προσωπικά επιτεύγματα είτε οποιονδήποτε άλλο εορτασμό.

Καθώς περνάμε σε μια περίοδο προσφοράς δώρων, δίνεται έμφαση στη συλλογή Ελβετικών ρολογιών της Tissot. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γούστων, αναγκών και περιστάσεων, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Tissot που τη θέλει να είναι ανοιχτή και να απευθύνεται σε όλους.

Διαχρονικά σικάτο
Tissot Bellissima

Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα προοδεύουμε και ανεξάρτητα από τα πάθη ή το στάδιο της ζωής μας, η γοητεία του παλιού κόσμου και η αίγλη της χρυσής εποχής δεν χάνουν ποτέ τη θελκτικότητά τους. Το Bellissima αποτυπώνει εκείνον τον ενθουσιώδη, νεανικό ρομαντισμό με μια νοσταλγική αλλά φρέσκια φινέτσα που μεταφράζεται απρόσκοπτα στην εποχή μας και εξίσου εύκολα προσαρμόζεται σε επίσημους ή καθημερινούς ενδυματολογικούς κώδικες. Αυτό το κομψό, στρογγυλό ρολόι καθορίζεται από το διαχρονικό του σχήμα – τη λεία κάσα σαν βότσαλο με την μερικώς κρυμμένη κορώνα και το λευκό κεραμικό cabochon, τις ρωμαϊκές ενδείξεις ώρας, το διακοσμημένο με guilloché rosette καντράν και τους ευδιάκριτους δείκτες σε σχήμα σπαθιού. Ένα όμορφο ρολόι για τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής.

Bellisima Small Lady: Κάσα 26mm από ανοξείδωτο ατσάλι , μηχανισμός quartz με ένδειξη τέλους ζωής της μπαταρίας, λευκό καντράν με ρωμαϊκή αρίθμηση, μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με αναδιπλούμενο κούμπωμα, αδιάβροχο στα 5 bar (50 μέτρα/165 πόδια)

Σχετικά με την Tissot

Από το 1853, η Tissot βρίσκεται στην καρδιά της ελβετικής ωρολογοποιίας. Η αφοσίωσή μας στην αριστοτεχνία και στην ποιότητα είναι εφάμιλλη μόνο με το πάθος μας για επιδόσεις και ακρίβεια. Με τα χρόνια, καινοτόμα προϊόντα μας όπως το θρυλικό Tissot T-Touch έχουν γράψει τεράστια ιστορία. Το πρωτοποριακό Tissot T-Touch Connect Solar χρησιμοποιεί αειφόρο ηλιακή ενέργεια και τεχνολογία συνδεσιμότητας που διασφαλίζει την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Επιβεβαιώνει τη μακρόχρονη φήμη μας ως καινοτόμοι κατά παράδοση. Το πάθος μας για τον αθλητισμό είναι απαράμιλλο και τα συστήματα χρονομέτρησής μας είναι δοκιμασμένα και τα εμπιστεύονται πολλά αθλήματα και επαγγελματίες αθλητές. Στην καλαθοσφαίριση το NBA και η FIBA, στην ποδηλασία το Tour de France, το Giro d’Italia και η La Vuelta, και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το MotoGPTM είναι ορισμένα από τα ονόματα που στηρίζονται στην Tissot ως Επίσημη Χρονομέτρη. Παρέχουμε καινοτόμα και παραδοσιακά ρολόγια για τους πελάτες μας που εκτιμούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα, αυθεντικότητα και αριστεία.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου