Μια πρώτη ματιά του OMEGA στην ταινία No Time To Die

Η πολύ-αναμενόμενη ταινία του 007, No Time To Die, έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο κοινό από τις 30 Σεπτεμβρίου στην Αγγλία αλλά και την Ελλάδα και όσο η αναμονή κορυφώνεται, η νέα καμπάνια από την OMEGA αρχίζει τις αποκαλύψεις για τη δράση του ρολογιού στην ταινία.

Το τηλεοπτικό σποτ, αιχμαλωτίζει ένα δραματικό collage σκηνών από τις τελευταίες αποστολές του James Bond και περιλαμβάνει συναρπαστικά στιγμιότυπα από την επιστροφή των χαρακτήρων του 007, συμπεριλαμβανομένων του Q και της Moneypenny, μαζί και με τη νέα πράκτορα “double-O”, Nomi.

Φυσικά, στην καρδιά της δράσης βρίσκεται το OMEGA Seamaster Diver 300M 007 Edition. Όπως δείχνει και το νέο τηλεοπτικό, το ρολόι από τιτάνιο Βαθμού 2 λειτουργεί ως ζωτικής σημασίας συνεργάτης σε πλήρη αρμονία με το στιλ και τις απαιτήσεις του Bond. Παρότι ο Q έχει κάνει κάποιες σημαντικές μετατροπές No Time To Die, το original ρολόι είναι διαθέσιμο στην αγορά με την ίδια έμπνευση, σχεδιασμό, τις vintage πινελιές και το απαράμιλλα μικρό βάρος που φαίνεται και στην ταινία.

Το OMEGA Seamaster είναι αναπόσπαστο μέρος της εμφάνισης του 007 από την ταινία GoldenEye το 1995, όταν είχε επιλεγεί σαν το απόλυτο ρολόι για το Διοικητή Bond.
 

 

Το τηλεοπτικό της OMEGA σίγουρα θα ενθουσιάσει τους θεατές και θα κορυφώσει τον ενθουσιασμό μέχρι την κυκλοφορία του No Time To Die στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αγγλία και στην Ελλάδα και στις 8 Οκτωβρίου στην Αμερική. Μέχρι τότε, οι Λονδρέζοι τουλάχιστον θα απολαμβάνουν το τηλεοπτικό σποτ της OMEGA στη γιγαντο-οθόνη της πλατείας Piccadilly Circus από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με το NO TIME TO DIE
Το No Time To Die είναι ο τίτλος της 25ης περιπέτειας του James Bond. Η ταινία — από τον Albert R. Broccoli’s EON Productions και τη Metro Goldwyn Mayer (MGM) — έχει σκηνοθετηθεί από τον Cary Joji Fukunaga με πρωταγωνιστή το Daniel Craig, που επιστρέφει για την 5η του ταινία ως ο ήρωας James Bond 007 του Ian Fleming. Η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 30 Σεπτεμβρίου, 2021 στην Αγγλία μέσω της Universal Pictures International και στην Αμερική απότις 8 Οκτωβρίου, 2021, από τη Metro Goldwyn Mayer (MGM) μέσω του σήματος United Artists Releasing.

 

Γραμμένο από τους Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), τον Cary Joji Fukunaga και τη Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag), η ταινία θα προβάλλεται παγκοσμίως από το Σεπτέμβριο του 2021 από τη Universal Pictures International και τη MGM μέσω του σήματος United Artists Releasing.

Στο No Time To Die, ο Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση κι απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή στην Jamaica. Η ησυχία του δια διαρκεί πολύ όταν ο παλιός τους φίλος Felix Leiter από τη CIA ζητά τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που απήχθη αποδεικνύεται πιο επικίνδυνη από ότι φαίνεται, οδηγώντας τον Bond σε μια σειρά μυστηριωδών κακών οπλισμένων με όπλα νέας τεχνολογίας.

 

 

 

www.007.com

Η EON Productions είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες εταιρίες παραγωγής τηλεόρασης, κινηματογράφου και θεάτρου.

Έχοντας συσταθεί το 1961 από τον Albert R Broccoli και το Harry Saltzman, σήμερα διοικείται από το Michael G. Wilson και την Barbara Broccoli που παρέχουν τη δημιουργική παραγωγική δύναμη για όλα τα project της ΕΟΝ Productions. Περισσότερο γνωστή για την παραγωγή των ταινιών James Bond, η EON Productions δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τη συμπαραγωγή ανεξάρτητων ταινιών. are active in producing and co-producing independent feature films.

Η EON Productions έχει επίσης κάνει βραβευμένες παραγωγές σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι θυγατρική της Danjaq κι έχει την έδρα της στην Αγγλία.

Η Danjaq είναι η εταιρία με έδρα της Αμερική που μαζί με τη Metro Goldwyn Mayer Studios, έχουν τα δικαιώματα των ταινιών James Bond καθώς και τον έλεγχο των μελλοντικών παραγωγών για ταινίες James Bond films. Η EON Productions και η Danjaq ανήκουν εξ’ ολοκλήρου κι ελέγχονται από την οικογένεια Broccoli/Wilson. Διαθέτουν επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο τον έλεγχο και την εκμετάλλευση όλου του αντίστοιχου προωθητικού.

Δειτε Επισης

Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο