Η Hublot παρουσιάζει το Big Bang e Premier League

Η Hublot με περηφάνεια παρουσιάζει το Big Bang e Premier League, μια νέα εξέλιξη του έξυπνου ρολογιού Big Bang με εξειδικευμένη εφαρμογή, νέο καντράν και καινούργιο λουρί, στο θρυλικό μοβ χρώμα της Premier League.

«Σε αυτή την εποχή με τις τόσες προκλήσεις, το ποδόσφαιρο παραμένει μια πηγή αναγκαίας χαράς για τους φιλάθλους ανά τον κόσμο. Η Hublot αγαπάει το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Είναι τιμή μας να παρουσιάζουμε το Hublot Big Bang e Premier League, ένα έξυπνο ρολόι σχεδιασμένο για να φέρει τους φανατικούς φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στην πιο δημοφιλή διοργάνωση του κόσμου. Η Hublot είναι πραγματικά περήφανη που συνεργάζεται με την Premier League και που δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για ανθρώπους που αγαπούν τα ρολόγια και το ποδόσφαιρο». Ricardo Guadalupe - Διευθύνων Σύμβουλος HUBLOT

«Ως πρεσβευτής της Hublot για πολλά χρόνια, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτό το εξαίσιο ρολόι, που θα φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στο παιχνίδι. Είμαι ακόμα πιο περήφανος που βλέπω την Hublot και την Premier League να συνεργάζονται – ο καλύτερος κατασκευαστής ρολογιών στον κόσμο και η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Είναι special συνεργασία». Jose Mourinho - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΤΟΤΤΕΝΗΑM HOTSPUR

 

  

  

«Στηρίζω με πάθος ο,τιδήποτε κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό και πιο ενδιαφέρον, και την τεχνολογία που ζωντανεύει το παιχνίδι. Το Big Bang e Premier League είναι μια εξαιρετική καινοτομία από την Hublot, και μια πραγματική επανάσταση για τους φίλους της Premier League ανά το παγκόσμιο. Συγχαρητήρια, Hublot». Alan Shearer - ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

H περιορισμένη έκδοση του ρολογιού, σε 200 μονάδες, διαθέτει πανάλαφρη κάσα από γυαλιστό τιτάνιο με σατέν φινίρισμα. Είναι βασισμένο στο Hublot Big Bang e connected, που λανσαρίστηκε πέρσι, με μια σειρά από επιπρόσθετα στοιχεία, προσαρμοσμένα στην εμπειρία των φίλων της Premier League.

 

  

To λουρί, που διατίθεται στο χαρακτηριστικό μοβ χρώμα της Premier League, μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα από τον ιδιοκτήτη, χάρη στο ιδιοφυές σύστημα αλλαγής λουριού One Click της Hublot. Το κάθε λουρί έρχεται με μαύρο κεραμεικό κρίκο, σχεδιασμένο με αμμοβολή ακριβείας. Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να αλλάξει το look του ρολογιού του εύκολα, επιλέγοντας λουρί σε χρωματισμούς καουτσούκ και επιλογές στο καντράν.

 

  

Το ρολόι λειτουργεί με Wear OS από την Google και έρχεται με την αποκλειστική εφαρμογή Hublot Loves Football Premier League, η οποία θα διατεθεί αργότερα και για τους υφιστάμενους ιδιοκτήτες Hublot Big Bang Connected e, μέσω της ιστοσελίδας hublot.com ή από το Google Play app store.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες ειδοποιήσεις με κινούμενα γραφικά, όπως την ώρα έναρξης αγώνων της Premier League (15 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι), τέρματα, πέναλτι, αλλαγές, κίτρινες και κόκκινες κάρτες, και χρόνους καθυστερήσεων. Το καντράν μπορεί να ρυθμιστεί για να δείχνει την ώρα είτε σε ψηφιακή είτε σε αναλογική μορφή, και όταν ξεκινήσει ένας αγώνας, το ρολόι μπαίνει αυτόματα σε “Match Mode”.

 

  

Η εφαρμογή θα δείξει επίσης τις αρχικές ενδεκάδες, καθώς και της αποφάσεις του VAR. Όταν σημάνει τη λήξη ενός αγώνα, θα ξεκινήσει αυτόματα την αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη αναμέτρηση. Σε περίπτωση που δύο αγώνες παίζονται ταυτόχρονα, οι χρήστες θα μπορούν να μεταπηδούν μεταξύ αγώνων με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη.

 

  

 

 

Η Hublot θα εξοπλίσει τους διαιτητές της Premier League με μια ειδική έκδοση του ρολογιού, το οποίο δεν θα διατεθεί εμπορικά. Φτιαγμένο από πανάλαφρο κράμα υλικών, θα είναι ακόμα ελαφρύτερο από την κεραμική έκδοση. Επίσης θα διαθέτει επιπρόσθετες λειτουργίες, περιλαμβανομένων της τεχνολογίας τελικής γραμμής που ενημερώνει τον διαιτητή όταν ολόκληρη η μπάλα έχει περάσει την γραμμή του τέρματος.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου