Familia Torres: H πιο αξιοθαύμαστη μάρκα κρασιού στον κόσμο

Ως η πιο αξιοθαύμαστη μάρκα κρασιού στον κόσμο ψηφίστηκε τη Familia Torres από τους επαγγελματίες του αμπελοοινικού τομέα, σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσιεύθηκε στο διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Drinks International. Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας βρέθηκε πρώτο για 5η φορά στις έντεκα εκδόσεις της διάσημης αυτής παγκόσμιας κατάταξης και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το «Πιο Θαυμαστό Εμπορικό Σήμα Κρασιού στην Ευρώπη».

Η κατάταξη των Most Admired Wine Brands στον κόσμο βασίζεται σε  έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από περισσότερους από 200 επαγγελματίες (αγοραστές κρασιού, sommeliers, χονδρεμπόρους, ιδιοκτήτες bar, Masters of Wine, συγγραφείς κρασιού, εκπαιδευτικούς και άλλους ειδικούς κρασιού) από όλο τον κόσμο, οι οποίοι κλήθηκαν να ονομάσουν τις πέντε μάρκες κρασιού που θαυμάζουν περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η  ποιότητα και η συνέπεια του κρασιού, η σχέση τιμής προς ποιότητα και η δύναμη του branding και του μάρκετινγκ.

 

Μεταξύ των επαίνων που έλαβε η Familia Torres από τους ψηφοφόρους, το βρετανικό περιοδικό υπογραμμίζει τα σχόλια στα οποία το οινοποιείο περιγράφεται ως «ένα αδιαμφισβήτητο διεθνές σημείο αναφοράς» ή «η Familia Torres συνεχίζει να παράγει μια σειρά από ποιοτικά κρασιά σε διαφορετικά επίπεδα....συνδυάζοντας παράδοση και νεωτερισμό». Το άρθρο αναφέρει επίσης μερικά από τα ορόσημα που πέτυχε η Familia Torres το 2020, όπως η 150η επέτειος της εταιρείας και η εκπλήρωση του στόχου μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 30% σε όλο το πεδίο εφαρμογής της από το 2008, ενώ ήδη εργάζεται για την επίτευξη του νέου στόχου να γίνει  «κλιματικά  θετική» έως το 2050.

 

Αναφερόμενος στη σημαντική διάκριση της Familia Torres, o Miguel Torres Maczassek, Γενικός Διευθυντής και μέλος της πέμπτης γενιάς του οικογενειακού οινοποιείου τόνισε ότι πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη αναγνώριση για την οικογένειά μας και όλη την ομάδα μας. Έχοντας επιλεγεί για 5η φορά σε 11 χρόνια ως το «World's Most  Admired Wine Brand» μας γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση και αποτελεί φυσικά μια τεράστια αναγνώριση για το εξαιρετικό έργο, την αφοσίωση και τη συνεχή εστίαση στην ποιότητα και την αριστεία της ομάδας μας, των διανομέων και των μελών της οικογένειάς μας, πρόσθεσε ο κ. Maczassek.

 

 

 

Δείτε την πλήρη λίστα με τις πιο  αξιοθαύμαστες μάρκες  κρασιού  στον κόσμο  για το 2021.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου