OMEGA μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με το Seamaster Diver 300M Tokyo 2020

Το OMEGA Seamaster Diver 300M Tokyo 2020, διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων εμπνευσμένων από το έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, συνδυασμένο με ό, τι καλύτερο διαθέτει η τεχνολογία της ωρολογοποιίας.

Η κάσα του στα 42 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαισιώνεται από στεφάνη σε μπλε κεραμικό με τις ενδείξεις της καταδυτικής κλίμακας, από λευκό σμάλτο. Από ανοξείδωτο ατσάλι είναι και το μπρασελέ του ρολογιού που ενσωματώνεται στο κυρίως σώμα σα φυσική του συνέχεια.

Το γυαλισμένο λευκό κεραμικό καντράν με τους χαραγμένους κυματισμούς από laser, δίνει μια εντύπωση βάθους και δένει αρμονικά με το μπλε της στεφάνης. Άλλα χαρακτηριστικά του ρολογιού είναι το παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6 και το διάσημο λογότυπο Seamaster γραμμένο ευδιάκριτα με κόκκινο. Οι μπλε δείκτες και ενδείξεις ώρας που είναι γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova, συμπληρώνουν ιδανικά το σχέδιο του καντράν.

 

 
Ο κρύσταλλος σαπφείρου στην πίσω όψη του καντράν επισημαίνει αυτήν την ιδιαίτερη χρονική στιγμή χάρη στο έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 του Τόκυο, ενώ στο εσωτερικό, φαίνεται ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 880 – με την επίσημη πιστοποίηση METAS. Που σημαίνει ότι το επίπεδο επιδόσεων του ρολογιού είναι ανάλογο ενός χρυσού Ολυμπιονίκη.

Εκείνοι που θα επιλέξουν αυτό το μοναδικό μοντέλο θα το παραλάβουν μέσα σε μια ειδική θήκη παρουσίασης με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με την κάρτα Master Chronometer και την πλήρη εγγύηση 5 ετών.

 

 

Οι Αγώνες του Τόκυο 2020, θα σηματοδοτήσουν της 29η φορά στην ιστορία που η OMEGA θα έχει το ρόλο του Επίσημου Χρονομέτρη των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1932. Μεταφέροντας εμπειρία 90 ετών στην περίσταση αυτή, η Μάρκα θα αιχμαλωτίσει κάθε δευτερόλεπτο δράσης με την απαράμιλλη πρωτοπορία της, την ακρίβεια και το πάθος της!

 

 

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου