Η ACM Christofides λανσάρει το Gancia Prosecco Rose στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  16/02/2021 16:00
Η ACM Christofides λανσάρει το Gancia Prosecco Rose στην Κύπρο

Η ACM Christofides λανσάρει το Gancia Prosecco Rose στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  16/02/2021 16:00

Το λανσάρισμα του Gancia Prosecco Rosé DOC είναι ένα σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για τους καταναλωτές που το περιμένουν με ανυπομονησία εδώ και καιρό αλλά και για ολόκληρη τη βιομηχανία κρασιού.

Η ACM Christofides  είναι περήφανη και ενθουσιασμένη που καθίσταται ως ένας από τους πρώτους διανομείς ροζέ Prosecco στην κυπριακή αγορά. Το νέο Gancia Prosecco Rosé DOC θα εμπλουτίσει περαιτέρω την premium σειρά αφρώδων οίνων που είναι ήδη διαθέσιμα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας.

Το εξαιρετικό πάθος και η αφοσίωση οδήγησαν στη δημιουργία του Gancia Prosecco Rosé, το οποίο δημιουργήθηκε από έναν από τους καλύτερους οινολόγους στον κόσμο, τον Donato Lanati. Αυτό το κομψό κρασί είναι το αποτέλεσμα ενός τέλειου μείγματος Glera και Pinot Noir, που παράγεται σύμφωνα με τον κανονισμό παραγωγής του Prosecco Rosé DOC.

Ο Alessandro Picchi, Πρόεδρος της Gancia, σχολίασε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του νέου μας προϊόντος και ελπίζουμε ότι οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θα εκτιμήσουν αυτό το όμορφο κρασί που μπορούν να απολαύσουν ως απεριτίφ, σε πάρτι και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.»

Σχετικά με την Gancia
Ιδρύθηκε το 1850 από τον Carlo Gancia, δημιουργό του πρώτου ιταλικού αφρώδους οίνου, η Gancia είναι διεθνής ηγέτης στην κατηγορία των αφρωδών οίνων, prosecco και vermouth, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια μπουκάλια να παράγονται ετησίως. Το χαρτοφυλάκιο κρασιών Gancia διανέμεται σε περισσότερες από 65 χώρες - αποκλειστικός διανομέας στην Κύπρο είναι η ACM Christofides Ltd.

Με την ένταξη του Gancia Prosecco Rosé DOC στο πορτοφόλιο κρασιών της, η ΑCM Christofides συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά λανσάροντας πρώτη προϊόντα που επιτάσσουν οι παγκόσμιες τάσεις.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας