Απολύμανση και προστασία με KLINEX

Το πώς και με ποια προϊόντα καθαρίζουμε τους χώρους που ζούμε και συναναστρεφόμαστε αλλά και τις επιφάνειες που χρησιμοποιούμε, είναι υψίστης σημασίας για την υγεία μας.

Οι επιλογές που κάνουμε στο ράφι της υπεραγοράς μπορούν να προστατεύσουν εμάς αλλά και αυτούς που αγαπάμε. Η KLINEX, η οποία έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχός μας στην καθαριότητα, προσφέρει μια γκάμα προιοντων που  παρεχουν απολύμανση και υγιεινή καθαριότητα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των βακτηρίων. Τώρα υπάρχει επίσης και σειρά προϊόντων KLINEX, πιστοποιημένη από το υπουργείο Γεωργίας που δρα κατά του κορωνοϊόυ SARS COV-2. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ειδικές οδηγίες για τη σωστή χρήση των προϊόντων, θα βρεις στο www.Klinex.gr
 
Με την KLINEX νιώθεις αληθινά ασφαλής και σίγουρος, πως κάθε γωνιά του σπιτιού σου είναι υγιεινά καθαρή. Επίλεξε την παχύρευστη χλωρίνη 1L που καθαρίζει, απολυμαίνει σε βάθος και εξαφανίζει λεκέδες, οσμές και βακτήρια. Δες το πάτωμα του σπιτιού σου πιο καθαρό και αστραφτερό από ποτέ με το καθαριστικό πατώματος KLINEX χωρίς χλώριο. Eξαφάνισε μικρόβια, ιούς και αιτίες αλλεργιών, διαλέγοντας το κατάλληλο για εσένα και το χώρο σου, σπρέι απολύμανσης KLINEX. Το σπρέι γενικής χρήσης «4 σε 1» αφαιρεί βρωμιές και εξουδετερώνει βακτήρια, το σπρέι «Pure Hygiene» -κατάλληλο  που χρησιμοποιούν μωρά, αφου περιέχει ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης. Το «1 for all» απολυμαντικό σπρέι είναι ιδανικό τόσο για μαλακές, αλλά και για δύσκολες, σκληρές επιφάνειες όπως ξυλο, καναπεδες, πόμολα από πόρτες, το εσωτερικό του αυτοκινήτου κλπ. Τέλος, έχοντας πάντα και παντού μαζί σου τα πανάκια καθαρισμού KLINEX, σε πρακτική συσκευασία των 36 τεμαχίων, είσαι ανά πάσα στιγμή προστατευμένος γρήγορα και εύκολα αφου δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.
 
Καταλαβαίνουμε πως η καθαριότητα και η υγεία σου είναι προτεραιότητα σου. H KLINEX μπορεί με αξιοπιστία να σου παρέχει απολύμανση και υγιεινή προστασία. Βρες τα προϊόντα ΚLINEX στις υπεραγορές.
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου