Το Syoss έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ

Λαμπερά, υγιή και δυνατά μαλλιά και αυτή η μοναδική αίσθηση περιποίησης και αυτοπεποίθησης σα να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο! Ένα υπέροχο συναίσθημα και η επαγγελματική φροντίδα, που το Syoss σας προσφέρει καθημερινά εδώ και 10 χρόνια!
 
Αποστολή του Syoss, εδώ και 10 χρόνια, είναι να σας προσφέρει την επαγγελματική περιποίηση που σας αξίζει. Με πάνω από 40 χρόνια εξειδίκευσης στην περιποίηση των μαλλιών, έρχεται πιο ανανεωμένo από ποτέ, προσφέροντάς σας ακόμα πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική φροντίδα. Νέα εντυπωσιακή εικόνα και νέες φόρμουλες, που με την πάντα επαγγελματική ποιότητα, συνδυάζουν τη σημαντική για τα μαλλιά τεχνολογία Amino Complex, με φυσικά συστατικά, για πιο δυνατά και υγιή μαλλιά!
 
Το Νέο Syoss θα σας χαρίσει ακόμα πιο δυνατά και εντυπωσιακά μαλλιά που τραβούν τα βλέμματα! Μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας και φύσης, σας προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης. Η αξία της επαγγελματικής απόδοσης αντικατοπτρίζεται ολιστικά στο επαναλανσάρισμα της αγαπημένης μάρκας περιποίησης μαλλιών Syoss, με Νέες Φόρμουλες, σχεδιασμένες για κάθε τύπο μαλλιών, που περιέχουν συστατικά έως και 96% φυσικής προέλευσης και Νέο Εντυπωσιακό design.
 
Mε πίστη και αφοσίωση στη δέσμευση της Henkel για βιωσιμότητα, και σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πλανήτη, το Νέο Syoss, έρχεται με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, από έως και 98% ανακυκλωμένα υλικά. 

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης