Το Flexiqule® μειώνει τη δυσκαμψία και τον πόνο των αρθρώσεων με σύμμαχο τη φύση

Δελτίο Τύπου  21/09/2020 18:30
Το Flexiqule® μειώνει τη δυσκαμψία και τον πόνο των αρθρώσεων με σύμμαχο τη φύση

Το Flexiqule® μειώνει τη δυσκαμψία και τον πόνο των αρθρώσεων με σύμμαχο τη φύση

Δελτίο Τύπου  21/09/2020 18:30
Η προηγμένη επιστήμη ανατρέχει γι’ ακόμα μια φορά στη σοφία της φύσης και το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα το οποίο βελτιώνει εντυπωσιακά την υγεία των αρθρώσεων. Η Marathon Trading, η κορυφαία εταιρεία εισαγωγής συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων υγείας στην Κύπρο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FLEXIQULE®, ενός ακόμα θεραπευτικού βοηθήματος με την επιστημονικά έγκυρη υπογραφή της AlchemLife.

RELATED ARTICLESΤο FLEXIQULE® είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις που περιέχει τον μοναδικό συνδυασμό συμπυκνωμένων «Φυτοδραστικών» (τα πιο ισχυρά δραστικά συστατικά των φυτών) BoswelliaG301 και GingerG321. Για την ανάπτυξη του FLEXIQULE® χρησιμοποιήθηκε η αποκλειστική τεχνολογία PhytoAdvance™ της AlchemLife. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικασία, από το αγρόκτημα έως το φαρμακείο,που βασίζεται στην εμπειρία εκχύλισης «φυτοδραστικών» από το 1935.

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FLEXIQULE®
Το FLEXIQULE® επιτυγχάνει επιβράδυνση των δυσμενών επιπτώσεων της φλεγμονής και της οστεοαρθρίτιδας, αύξηση της απόστασης βάδισης μέχρι την εμφάνιση πόνου κατά 3,6 φορές, καθώς και μείωση της χρήσης των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (ΜΣΑΦ) σε βάθος χρόνου. Προσφέρει επίσης σημαντική ανακούφιση στην ποιότητα ζωής των ασθενών με οστεοαρθρίτιδα και διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας τους δείκτες φλεγμονής CRP και ESR σε τέσσερις μόλις εβδομάδες. Δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες και, ειδικά, γαστρεντερικές επιπλοκές. Είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση και δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη ή λακτόζη.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
1


Το Flexiqule® διαθέτει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα την οποία βεβαιώνουν δημοσιευμένες κλινικές μελέτες. Τα στατιστικά στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Αρκεί να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι ένα συντριπτικό ποσοστό (94%) των ατόμων που το έλαβαν διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων. Το 59% παρατήρησε μείωση της δυσκαμψίας, το 63% βελτίωση της ευλυγισίας, το 59% μείωση του πόνου των αρθρώσεων και το 57% βελτίωση της κινητικότητας. Οι μελέτες καταδεικνύουν επίσης ότι προσφέρει 68% ανακούφιση από τον πόνο σε ασθενείς με αρθρίτιδα άκρας χειρός από καταπόνηση σε 2 εβδομάδες.Το πλέον σημαντικό όμως, σε σχέση με τους «αριθμούς», είναι η μείωση κατά 55% του πόνου και 46% της δυσκαμψίας.
  • Το Flexiqule® εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια. Θα το βρείτε στην συσκευασία των 30 καψουλών και στην τιμή των €19,90 
  • Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Flexiqule® Κύπρου, flexiqule.marathontrading.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας