Νέο Oreo Fresh Milk-Snack

Μία νέα, λαχταριστή απόλαυση, έρχεται από το Oreo, το αγαπημένο «γεμιστό» μπισκότο μικρών και μεγάλων. Το νέο Oreo Fresh Milk-Snack ήρθε για να ξυπνήσει τους ουρανίσκους μας και να μας χαρίσει δροσερές, απολαυστικές στιγμές!
 
Tο νέο Oreo Fresh Milk-Snack είναι μια υπέροχη νέα πρόταση, αφού συνδυάζει σε ένα παγωμένο snack bar το μοναδικό τραγανό σοκολατένιο μπισκότο, την κρεμώδη φρέσκια κρέμα γάλακτος με το μοναδικό άρωμα βανίλιας Oreo και επικάλυψη από υπέροχη σοκολάτα γάλακτος με κομματάκια λαχταριστού μπισκότου Oreo.
 
Βρείτε το στα ψυγεία σε δύο συσκευασίες, την πρακτική ατομική συσκευασία που μας επιτρέπει να το απολαμβάνουμε τη στιγμή που το θέλουμε, όπου και αν βρισκόμαστε, και το βολικό 4-pack για να τα απολαμβάνουμε και με την παρέα.
 
Το νέο Oreo Fresh Milk-Snack φέρνει κοντά σας η εταιρία Tryfon Tseriotis LTD. Η Tryfon Tseriotis έχοντας μια ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis LTD προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό της όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου