All Natural: Τα νέα φυσικά προϊόντα από τα Αλλαντικά Γρηγορίου

Την ολοκαίνουρια σειρά από προϊόντα κοπής All Natural μας παρουσιάζουν τα Αλλαντικά Γρηγορίου. Ψητό Στήθος Γαλοπούλας και Ψητό Ζαμπόν με 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χημικά πρόσθετα, χωρίς χρωστικές, χωρίς καπνό και χωρίς αλλεργιογόνα, τα δύο νέα προϊόντα κοπής All Natural αφουγκράζονται τη σύγχρονη τάση για στροφή στη φυσική διατροφή για όλη την οικογένεια. Με συστατικά από φυσικές πηγές, όπως σέσκουλο, ασερόλα, καρότο και χαρουπόμελο φέρνουν τη φύση στην κουζίνα μας!
 
Τα προϊόντα διατηρούνται χωρίς συντηρητικά χάρη στην τεχνολογία υψηλής πίεσης HΡP (High Pressure Processing). Μια επαναστατική μέθοδος, που εγγυάται την ασφάλεια και τη φρεσκάδα των προϊόντων με τρόπο απόλυτα φυσικό - χωρίς θέρμανση του προϊόντος ή χημική επεξεργασία. Χρησιμοποιώντας κρύο νερό σε πολύ ψηλή πίεση εξουδετερώνονται όλα τα παθογόνα βακτήρια, ενώ τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση των προϊόντων παραμένουν αναλλοίωτα.
 
Η εταιρεία Γρηγορίου Β.Ε. Λτδ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία αλλαντικών και άλλων κρεατοσκευασμάτων, από το 1976. Γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα, όλα τα προϊόντα Γρηγορίου φτιάχνονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, εφαρμόζοντας ένα εξελιγμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αυτοματοποίησης της παραγωγής και της συσκευασίας.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου