Επίσημη παρουσίαση της PURE Sports Nutrition στο Nicosia Half Marathon

Στο «φυσικό της περιβάλλον» έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση και στην Κύπρο η υψηλής ποιότητας σειρά συμπληρωμάτων διατροφής PURE Sports Nutrition, αναλαμβάνοντας να εμπλουτίσει το πρόγραμμα διατροφής των 400 και πλέον δρομέων που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο Λευκωσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά στη φάση της αποκατάστασης - ανάκαμψης.
 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ηλεκτρολύτες αποτελούν βασικό σύμμαχο των αθλητών ανεξαρτήτου αθλήματος, τόσο στην καθημερινή προπόνηση, όσο και στους αγώνες, η PURE Sports Nutrition, ενίσχυσε την προσπάθεια των διοργανωτών, προσφέροντας τόσο στους συμμετέχοντες του ημιμαραθωνίου, όσο και στους θεατές, τη σειρά PURE Electrolyte Hydration που κυκλοφορεί σε διάφορες γεύσεις όπως πορτοκάλι, ανανά, λεμόνι και φρούτα του δάσους, που βοηθά  στη σωστή ρύθμιση και ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα.
 
Η PURE Sports Nutrition, με έδρα της τη μακρινή Νέα Ζηλανδία, δημιουργήθηκε το 2012 από τα αδέρφια Simon και Marewa Kraak, δύο αθλητές που μετά από χρόνια αναζήτησης των σωστών συμπληρωμάτων διατροφής για προπόνηση και αποκατάσταση, κυκλοφόρησαν το δικό του brand, που σήμερα έχει επεκταθεί σε σημαντικό αριθμό χωρών. Η προσέγγιση της PURE Sports Nutrition, στηρίζεται στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με φυσικά υλικά από φρούτα και λαχανικά, χωρίς τεχνητά συστατικά ή χρώματα και χωρίς συμβιβασμό στο θέμα κόστους της πρώτης ύλης, εστιάζοντας στην αποτελεσματικότητά τους. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και νοιάζονται για το σώμα τους.
 
Η γκάμα της PURE Sports Nutrition είναι πλέον διαθέσιμη και στην Κύπρο μέσω του e-shop www.puresportsnutrition.com.cy, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου