Νέα επετειακή Νάουσσα Μπουτάρη 140 YEARS

Δελτίο Τύπου  18/12/2019 17:45
Νέα επετειακή Νάουσσα Μπουτάρη 140 YEARS

Νέα επετειακή Νάουσσα Μπουτάρη 140 YEARS

Δελτίο Τύπου  18/12/2019 17:45

Με αφετηρία το 1879, η οικογένεια Μπουτάρη ξεκινά μία πορεία ζωής στην αμπελουργική ζώνη της Νάουσας εμφιαλώνοντας το πρώτο εμφιαλωμένο κόκκινο κρασί στην Ελλάδα, την Νάουσσα Μπουτάρη το 1906. Εδώ και 140 χρόνια, οι 5 γενιές της οικογένειας Μπουτάρη, οι οινοποιοί και αμπελουργοί, ενώνουν την τεχνογνωσία με την παράδοση σε κάθε της φιάλη. 

RELATED ARTICLES


Αυτή τη χρονιά η Νάουσσα Μπουτάρη επαναλανσάρεται και η επετειακή σοδειά 2017 εμφιαλώνεται στην πρώτη της αυθεντική ετικέτα, ανατρέχοντας σε όλες τις μνήμες των 140 χρόνων ενασχόλησης μας με τη φημισμένη ποικιλία της Νάουσας το ξινόμαυρο. 
Αυτή η ετικέτα σχεδιάστηκε αρχικά πριν από 116 χρόνια και με υπερηφάνεια την ξαναπαρουσιάζουμε σήμερα για να μυήσουμε τους νέους στην εμπειρία του κόκκινου κρασιού και να ανταμείψουμε τους πιστούς της φίλους με τη σταθερή, διαχρονική ποιότητά του. Η νέα επετειακή εμφάνιση είναι πιο premium και αναδεικνύει τη μακρόχρονη και πολύ σημαντική οινική της ιστορία. 

Η νέα επετειακή Νάουσσα Μπουτάρη είναι διαθέσιμη στην αγορά. Επίσημοι διανομείς των προϊόντων Μπουτάρη στην Κύπρο, η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ. 
            

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας