H Henkel παρουσίασε την καινοτόμα σειρά περιποίησης μαλλιών Nature Βox

Σε μια πρωτότυπη εκδήλωση με «nature» κλίμα, η Henkel παρουσίασε το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας σειράς περιποίησης μαλλιών Nature box. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου στον χώρο του Aelia Wellness Retreat, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των media αλλά και influencers οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο γυναικείο beauty brand.

Το Nature Box είναι η ιδανικότερη επιλογή για τους ολοένα και περισσότερους καταναλωτές που ο τρόπος ζωής τους οδηγείται από την αίσθηση υπευθυνότητας και τις αξίες της βιωσιμότητας. Το νέο brand της Henkel δημιούργησε τέσσερις ξεχωριστές σειρές περιποίησης μαλλιών που είναι βασισμένες στα 100% έλαια κρύας απόσταξης φυσικών συστατικών που περιέχουν.

Η κρύα απόσταξη είναι μία premium μέθοδος εκχύλισης που καταναλώνει χαμηλή ενέργεια ενώ παράλληλα διατηρεί στο μέγιστο τις ιδιότητες των καρπών και των φρούτων – βιταμίνες (A, B, C, D, E), αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά τους οξέα. Τα έλαια που περιέχονται σε όλα τα Nature Box προϊόντα δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον επεξεργασία. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν Vegan σύνθεση, δεν περιέχουν σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές, ενώ τα σαμπουάν δεν περιέχουν ούτε sulfates, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτό φίλτρο προστασίας και λάμψης στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν.

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές σειρές περιποίησης μαλλιών του Nature Box από Αβοκάντο, Βερίκοκο, Αμύγδαλο και Ρόδι ενώ επίσης δοκίμασαν ένα πλούσιο μενού φαγητού, εμπνευσμένο από τα κύρια συστατικά των προϊόντων!
 

Η Έλενα Παναγή, Senior Brand and Trade Manager, Beauty Care της GPM-Henkel αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά λανσάρουμε στην αγορά ένα πρωτοποριακό brand το οποίο σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τα πλούσια έλαια και θρεπτικά συστατικά που διαθέτει, το Nature box σου προσφέρει μία απόλυτη μοναδική εμπειρία περιποίησης που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών!»

Με κύρια συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση και το περιβάλλον, το Nature σας καλεί να κάνετε «unbox» τα νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα οποία υπόσχονται να σας χαρίσουν λαμπερά, και φυσικά όμορφα μαλλιά!

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου