Το Microfarm Project τιμά την Αιθιοπία!

Δελτίο Τύπου  09/10/2019 14:00
Το Microfarm Project τιμά την Αιθιοπία!

Το Microfarm Project τιμά την Αιθιοπία!

Δελτίο Τύπου  09/10/2019 14:00
Η Αιθιοπία έχει την τιμητική της στα καφεκοπτεία μας, καθώς το Microfarm Project είναι αφιερωμένο στη γενέτειρα του καφέ. Ο Ethiοpia Damo, ο πρώτος Microfarm καφές της σειράς Ethiopia Motherland παρουσιάστηκε στο ολότελα νέο μας καφεκοπτείο, στην Στρατηγού Τιμάγια στη Λάρνακα, μέσα από μια αυθεντική παραδοσιακή αιθιοπική τελετή καλωσορίσματος. 

RELATED ARTICLES


Η παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος περιλάμβανε τη διαδικασία καβουρδίσματος κόκκων καφέ και σερβιρίσματος σε παραδοσιακά σκεύη,  με συνοδεία από παραδοσιακό ψωμί και ποπ κορν. 
 
2


Μέσα από τα έμπειρα χέρια των ξεχωριστών καλεσμένων από την Αιθιοπία, όλοι οι παρευρισκόμενοι έζησαν για λίγο την πραγματική μαγεία της αυθεντικής αιθιοπικής φιλοξενίας. Με παραδοσιακές στολές και αντικείμενα εμπνευσμένα από την κουλτούρα της Αιθιοπίας, μύησαν όλους τους παρευρισκόμενους στα μυστικά του παραδοσιακού καφέ και των εθίμων του τόπου τους.
 

3


Όλα ξεκίνησαν, λίγους μήνες νωρίτερα, όταν η ομάδα μας #coffeeislanders ταξίδεψε στη μακρινή γενέτειρα του καφέ Αιθιοπία, γεμάτη όρεξη για περιπέτειες και για να ανακαλύψει νέες περιοχές, φάρμες, καλλιεργητές, με μόνο σκοπό και στόχο τη συνεχή εξέλιξη... Να μπορέσει να προσφέρει στους καταναλωτές και να μοιραστεί μαζί τους νέες γευστικές και σπάνιες εμπειρίες που δεν θα ξαναϋπάρξουν, μέσω του Microfarm Project μας! Τι ανακάλυψαν;
Υπέροχες ιστορίες γεμάτες γεύσεις και αρώματα. Από την ιστορία δύο παππούδων γεωργών που έχουν ζήσει τη ζωή τους καλλιεργώντας με μεράκι σπάνιους κόκκους καφέ, μέχρι την πιο σπάνια και ξεχωριστή μέθοδο επεξεργασίας καφέ που συντελεί στο... αρωματικό του προφίλ!
Προτεραιότητα δική μας , αλλά και των μικροκαλλιεργητών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες. Οι σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης, είναι για εμάς το κλειδί για την ανταλλαγή γνώσεων και φιλοσοφιών σχετικά με τη φροντίδα, την καλλιέργεια, τη συγκομιδή των ωμών κόκκων καφέ, και τελικά την επίτευξη ενός γευστικού επιπέδου που θα ταξιδέψει τους καταναλωτές μας με την πρώτη γουλιά, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία specialty καφέ.

 

4

Σας περιμένουμε να ζήσετε τη μαγεία του Microfram Project με τον Ethiopia Damο, τον πρώτο από τους τέσσερεις limited edition specialty café, σε κάθε καφεκοπτείο μας, σε όλη την Κύπρο. Μη διστάσετε να επιλέξετε τον Microfarm Damo στον επόμενο καφέ σας, ή ακόμα να τον πάρετε μαζί σας στο σπίτι για μια Home Barista απόλαυση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας