Η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης

Δελτίο Τύπου  22/04/2019 09:55
Η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης

Η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης

Δελτίο Τύπου  22/04/2019 09:55

Πρώτη εμφάνιση για το νέο SUV Venue της Hyundai, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης. Το νέο “παιδί της οικογένειας SUV” της Εταιρείας, φέρει υψηλού επιπέδου τεχνολογία άσφαλειας και άνεσης και είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν οικονομικές λύσεις.

“Το ολότελα νέο Venue μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, είναι όμως μεγάλο σε προσωπικότητα και άνεση”, δήλωσε ο Mike O’Brien, ανώτερος αξιωματούχος της Hyundai Motor America. “Ο έντονος και μοναδικός χαρακτήρας του το κάνει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του”.
 

hyundaisaloni2

 


Νέο SONATA
Πρεμιέρα και για το νέο Sonata 2020 στη Νέα Υόρκη, που στην Αμερική ήταν πάντα το πιο επιτυχημένο της Εταιρείας. Το Sonata όγδοης γενιάς δεν έχει καμιά σχέση με τα προηγούμενα. Νέα, αισθησιακή σχεδιαστική φιλοσοφία, νέος κινητήρας SmartStream G2.5 GDi. “Το Sonata αποτελεί ενδεικτικό δείγμα σχεδιασμού της Hyundai”, δήλωσε ο Mike O’Brien. “Σαν ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα μας μοντέλα, το Sonata είναι η κληρονομιά μας και πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλα τα χαρακτηριστικά του. Είναι το όραμα μας για τα σχέδια του μέλλοντος”.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας