Νέο Dixan Deep Clean για τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα

Με μια νέα φόρμουλα που εγγυάται ακόμη βαθύτερη καθαριότητα στο πλύσιμο των ρούχων, η Henkel παρουσιάζει το Dixan Deep Clean. Η ανάγκη των καταναλωτών για τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα οδήγησε την Henkel να καινοτομήσει ξανά δημιουργώντας τη νέα γενιά απορρυπαντικών η οποία εντοπίζει και αφαιρεί τους λεκέδες όσο βαθιά κι αν βρίσκονται στο ύφασμα. 

Για να αναπτύξει την πρωτοποριακή τεχνολογία του Dixan Deep Clean που εισχωρεί σε βάθος στις ίνες των ρούχων, η Henkel άκουσε τις απόψεις του κοινού. Της μητέρας, της γιαγιάς, του συζύγου, του εργένη που θα βάλει την μπουγάδα και απαιτεί εγγυημένα αποτελέσματα. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν στοιχεία από 350 χιλιάδες (!) δημόσιες συζητήσεις που έγιναν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φόρουμ και ιστοσελίδες και αφορούσαν την μπουγάδα. Βασικό αντικείμενο των συζητήσεων ήταν τα προβλήματα στη διαδικασία του πλυσίματος ρούχων, ο χρόνος που χρειάζεται για τη διαδικασία και ασφαλώς οι δύσκολοι λεκέδες. 

Οι ειδικοί της Henkel αφού επεξεργάστηκαν όλα αυτά τα δεδομένα δημιούργησαν τη νέα φόρμουλα που καθαρίζει βαθύτερα τα ρούχα και εξοικονομεί χρόνο. Η σύσταση του Dixan Deep Clean αποτελείται από ένα μείγμα συγκεκριμένων ενζύμων, ικανών να «χτυπήσουν» ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. 

Τα καθαρά ρούχα που αποπνέουν φρεσκάδα εξασφαλίζουν αυτοπεποίθηση, άνεση και καλή διάθεση. Οι λεκέδες όσο δύσκολοι και να είναι δεν έχουν θέση στα ρούχα και γι’ αυτό φρόντισε το Dixan Deep Clean.

Η Henkel παρουσιάζοντας το Dixan Deep Clean δείχνει ότι παραμένει προσηλωμένη στην καινοτομία των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά ανεβάζοντας χρόνο με το χρόνο ψηλότερα τον πήχη, προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών. 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου