O Global Brand Ambassador του Glenfiddich στην Κύπρο

Το Glenfiddich, ένα από τα πιο πολυβραβευμένα Single Malt ουίσκι στον κόσμο και ο Struan Grant Ralph, Global Brand Ambassador, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Pralina Experince για ένα δείπνο όπου τρεις διαφορετικές εκφάνσεις του Glenfiddich συνόδεψαν  ισάριθμα πιάτα που είχε ετοιμάσει ο chef του εστιατορίου ειδικά για την περίσταση.

Καλεσμένοι στο δείπνο ήταν συνεργάτες της Laiko Cosmos Trading, που εισάγει και διανέμει το Glenfiddich και όλα τα brands της William Grant & Sons, άτομα των media,  ο Area Manager της William Grant & Sons για την Κύπρο καθώς και στελέχη της Laikos Cosmos Trading.
Ο οικοδεσπότης Struan Grant Ralph, ξεκίνησε τη βραδιά με μια εισαγωγή για την ιστορία και επιτεύγματα του πιο πολυβραβευμένου Single Malt ουίσκι στον κόσμο και κατόπιν παρουσίασε τους γευστικούς συνδυασμούς του Glenfiddich με τα τρία πιάτα του δείπνου.

Το Glenfiddich 12 ετών συνόδευσε το πρώτο πιάτο, ελαφρά καπνιστό Σκωτσέζικο σολωμό tartare με αχλάδι, γαρνιρισμένο με κολίανδρο και  φλύδες chili, που αναδείκνυε τον φρέσκο και φρουτώδη χαρακτήρα του Glenfiddich 12 ετών.

Η συνέχεια ήρθε με το κυρίως πιάτο όπου το Glenfiddich 18 ετών συνόδευσε το χοιρινό Ιβηρικής, με vegetable fregola και σάλτσα πορτοκαλιού με Glenfiddich 18 ετών.  Η πλούσια και ζεστή αίσθηση που δημιουργούσε  το πιάτο αυτό ανέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα αρώματα ξηρών φρούτων, καραμέλας και δρυ που χαρακτηρίζουν το Glenfiddich 18 ετών.

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώθηκε με το Glenfiddich 15 ετών που συνόδευσε το επιδόρπιο parfait βανίλιας, ντυμένο μέσα σε λευκή και μαύρη σοκολάτα και γαρνιρισμένο με καραμελωμένα αμύγδαλα. Πιάτο που ανέδειξε με ιδανικό τρόπο τα σύνθετα αρώματα μελιού, βανίλιας και κανέλας του Glenfiddich 15 ετών.

Με την ολοκλήρωση του δείπνου ο Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους καλεσμένους για την παρουσία τους και τη μακρόχρονη συνεργασία τους, τονίζοντας τις ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης τόσο του Glenfiddich όσο και των υπολοίπων brands της William Grant & Sons, που ήδη έχουν σημειώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη από την έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών τον Μάιο του 2017.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου