Tο νέο συλλεκτικό μπουκάλι της Absolut μετατρέπει το μίσος… σε αγάπη

Φέτος οι νέες συλλεκτικές φιάλες της Absolut, μας δείχνουν πως το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο... είναι να μοιραζόμαστε μια σταγόνα αγάπης.
 
Ως μάρκα που πιστεύει ακράδαντα πως η δημιουργικότητα οδηγεί στην πρόοδο, η Absolut εδώ και χρόνια, γράφει τη δική της ιστορία σηματοδοτώντας τη γιορτινή περίοδο μέσα από δυο συλλεκτικές φιάλες.

Με αυτό τον άκρως δημιουργικό τρόπο, η Absolut βρίσκει ευκαιρία κάθε χρόνο να αναδείξει έμπρακτα τον πυρήνα των «πιστεύω» της, για έναν πιο ανοιχτό κόσμο προωθώντας την ισότητα, την ελεύθερη έκφραση και την υπεράσπιση του δικαιώματος όλων να αγαπούν και να αγαπιούνται χωρίς φόβο. 

Φέτος, για τη δημιουργία της νέας συλλεκτικής φιάλης, η Absolut καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έδωσε το παρών της σε χώρες απ’ όλο τον κόσμο, όπου διεξήχθησαν διάφορες εκδηλώσεις με θέμα τον ρατσισμό, την ομοφοβία, την ξενοφοβία και γενικότερα τις κοινωνικές διακρίσεις, παίρνοντας κυριολεκτικά το μελάνι, από εκατοντάδες μηνύματα φανατισμού και διακρίσεων από τοίχους, πλακάτ και δρόμους.
 
 

Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία, το μελάνι που λήφθηκε από αυτά τα μηνύματα μίσους, έτυχε ειδικής επεξεργασίας στο Absolut Lab στη Σουηδία και επαναχρησιμοποιήθηκε στην αποτύπωση ενός μηνύματος αγάπης στη νέα συλλεκτική μπουκάλα.

Με αυτή την ενέργεια, η Absolut κατάφερε να μετατρέψει στην κυριολεξία, το μίσος… σε αγάπη. Το νέο μπουκάλι, το οποίο είναι φτιαγμένο από 70% ανακυκλωμένο γυαλί, φιλοξενεί τη λέξη «αγάπη» σε 16 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής και έχει ήδη λανσαριστεί στην κυπριακή αγορά. Η  Absolut Cyprus, εμπνευσμένη από αυτή την παγκόσμια δράση μετατροπής των μηνυμάτων μίσους σ’ ένα κύμα αγάπης, δημιούργησε μια δική της υποστηρικτική ενέργεια υποκίνησης, ετοιμάζοντας σειρά από βίντεο που έχουν στόχο να ρίξουν φως στο πρόβλημα της κοινωνικής βίας και να υποκινήσουν ενεργά το κοινό στη διάδοση της αγάπης. Το βίντεο θα προβληθεί  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορα κυπριακά πόρταλ, εμπνέοντας όλους μας να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι προς ένα καλύτερο κόσμο, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι... να μοιραζόμαστε μια σταγόνα αγάπης.

#ShareADropOfLove και μάθετε περισσότερα στο: facebook.com/AbsolutCyprus

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης