Kouroushis Dairy: Νέο μοναδικό Αιγινό Κεφίρ με 0% λιπαρά

Το νέο Αιγινό Κεφίρ της Kouroushis Dairy είναι το μοναδικό με 0% λιπαρά στην αγορά και αποτελεί την νέα προσθήκη της εταιρείας στα ροφήματα κεφίρ. 
Tο κεφίρ είναι ένα δροσερό, φυσικό και θρεπτικό προβιοτικό γαλακτοκοµικό προϊόν. Έχει έντονο χαρακτηριστικό άρωµα και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα µε τη χρήση σπάνιων κόκκων κεφίρ, οι οποίοι περιέχουν µια σειρά από ωφέλιμους ειδικούς οξυγαλακτικούς µικροοργανισµούς και ζύµες.

Το αιγινό ή αλλιώς κατσικίσιο γάλα, έχει σχεδόν διπλάσια ευεργετικά λιπαρά οξέα από το αγελαδινό γάλα, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου, της καρδιακής προσβολής και άλλων στεφανιαίων επιπλοκών.

Το αιγινό γάλα θεωρείται πιο θρεπτικό από το γάλα αγελάδας λόγω της δομής των πρωτεϊνών του και βοηθά στην αύξηση των επιπέδων της καλής χοληστερόλης και στη μείωση της κακής χοληστερόλης. 

Επίσης η υψηλή του περιεκτικότητα σε ασβέστιο, ενισχύει τα οστά και τα υψηλά επίπεδα μεταλλικών στοιχείων όπως το σελήνιο, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο της λειτουργικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος, μας προστατεύει από ασθένειες και λοιμώξεις.
Εντάξτε το νέο και μοναδικό Αιγινό Κεφίρ 0% στη ζωή σας, συνδυάζοντάς το με μια ισορροπημένη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής για να κτίσετε ένα δυνατό οργανισμό! Απολαύστε το σκέτο ή αναμείξτε το στο blender με φρέσκα ή καταψυγμένα φρούτα για ένα τέλειο θρεπτικό και δροσερό ρόφημα!  

Τα προϊόντα της Kοuroushis Dairy παράγονται με υψηλά πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας από γενιά σε γενιά, προσφέροντας σε κάθε κυπριακή οικογένεια προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης.

Τα προϊόντα της Kouroushis Dairy διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου