Νέα διεθνής διάκριση για το Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ

InBusinessNews  20/09/2018 13:40
Νέα διεθνής διάκριση για το Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ

Νέα διεθνής διάκριση για το Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ

InBusinessNews  20/09/2018 13:40

Μετά από αξιολόγηση που πραγματοποίησε το έγκριτο Σουηδικό περιοδικό ALLT OM MAT, το οποίο έχει ως κύρια θεματολογία του τη γαστρονομία, το Χαλλούμι «Garant» αναδείχθηκε ως το καλύτερο Χαλλούμι ποιοτικά στην αγορά της Σουηδίας. Το συγκεκριμένο Χαλλούμι παράγεται από τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή για την γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ», για μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών στη Σουηδία. 

RELATED ARTICLES


Σύμφωνα με τη επιτροπή του περιοδικού, το Χαλλούμι «Garant» εξασφάλισε την υψηλότερη βαθμολογία για τη συνοχή της γεύσης και την εμφάνισή του, σε σχέση με τα υπόλοιπα 8 Χαλλούμια της αγοράς που δοκιμάστηκαν.

Η βράβευση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού προέρχεται από τη Σουηδία που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά εξαγωγής και κατανάλωσης Χαλλουμιού ανά το παγκόσμιο, με τους εκεί καταναλωτές να έχουν γίνει πλέον λάτρεις του κυπριακού τυριού. Επομένως, η εν λόγω διάκριση, ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το ταξίδι προώθησης της αυθεντικής γεύσης της κυπριακής παράδοσης στο εξωτερικό. 

Εξάλλου, η εταιρεία εξάγει σήμερα το 80% της συνολικής παραγωγής της στη διεθνή αγορά, κατέχοντας πέραν του 35% των συνολικών εξαγωγών του αυθεντικού κυπριακού Χαλλουμιού, με παραγωγή που ξεπερνά τους 7,000 τόνους ετησίως. Τέλος, σημειώνεται ότι η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σε 40 χώρες παγκοσμίως, από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία και από τις ΗΠΑ μέχρι την Ασία και τις Αραβικές Χώρες, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης αλυσίδες υπεραγορών που απαιτούν υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατηρεί η εταιρεία.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας