Νέες Γεύσεις Μούσλι Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”

Δελτίο Τύπου  10/09/2018 10:35
Νέες Γεύσεις Μούσλι Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”

Νέες Γεύσεις Μούσλι Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”

Δελτίο Τύπου  10/09/2018 10:35

Τα αγαπημένα σε όλους Alpen, τα αυθεντικά παραδοσιακά ελβετικού τύπου μούσλι, αναγνωρίζοντας για περισσότερα από 45 χρόνια πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάς τη μέρα σου μ’ ένα υγιεινό και θρεπτικό πρόγευμα, έχουν προσθέσει δύο νέες γεύσεις μούσλι στη σειρά της Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”. Οι δύο νέες γεύσεις μούσλι Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης” περιλαμβάνουν μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά: μύρτιλα, κεράσια, αμύγδαλα & φράουλες, κράνμπερι και βατόμουρα, όλα τέλεια συνδυασμένα με κρεμώδεις νιφάδες βρώμης και τραγάνες νιφάδες σιταριού ολικής άλεσης, ώστε να προσφέρουν υγεία και γεύση σ’ ένα υπέροχο μπολ!

RELATED ARTICLES


Οι δύο νέες γεύσεις Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης” μαζί με την πρώτη που αγαπήσατε που περιέχει ζουμερές σταφίδες, τραγανά φουντούκια και αμύγδαλα,  παρασκευάζονται με τον ίδιο γευστικό τρόπο με τα Alpen Original, ωστόσο η ιδιαίτερη γεύση τους προέρχεται κυρίως από τα νόστιμα φρούτα που περιλαμβάνει κάθε συσκευασία. Έτσι, έχετε την ίδια υπέροχη γεύση που γνωρίζετε και λατρεύετε με λιγότερη ζάχαρη! Εκτός από το ότι δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, η σειρά Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”, περιέχει μόνο 100% φυσικά συστατικά, χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και κορεσμένα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. 

Τα προϊόντα Alpen, που είναι μέλος της οικογένειας Weetabix, διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας