Νέες Γεύσεις Μούσλι Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”

Τα αγαπημένα σε όλους Alpen, τα αυθεντικά παραδοσιακά ελβετικού τύπου μούσλι, αναγνωρίζοντας για περισσότερα από 45 χρόνια πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάς τη μέρα σου μ’ ένα υγιεινό και θρεπτικό πρόγευμα, έχουν προσθέσει δύο νέες γεύσεις μούσλι στη σειρά της Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”. Οι δύο νέες γεύσεις μούσλι Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης” περιλαμβάνουν μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά: μύρτιλα, κεράσια, αμύγδαλα & φράουλες, κράνμπερι και βατόμουρα, όλα τέλεια συνδυασμένα με κρεμώδεις νιφάδες βρώμης και τραγάνες νιφάδες σιταριού ολικής άλεσης, ώστε να προσφέρουν υγεία και γεύση σ’ ένα υπέροχο μπολ!

Οι δύο νέες γεύσεις Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης” μαζί με την πρώτη που αγαπήσατε που περιέχει ζουμερές σταφίδες, τραγανά φουντούκια και αμύγδαλα,  παρασκευάζονται με τον ίδιο γευστικό τρόπο με τα Alpen Original, ωστόσο η ιδιαίτερη γεύση τους προέρχεται κυρίως από τα νόστιμα φρούτα που περιλαμβάνει κάθε συσκευασία. Έτσι, έχετε την ίδια υπέροχη γεύση που γνωρίζετε και λατρεύετε με λιγότερη ζάχαρη! Εκτός από το ότι δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, η σειρά Alpen “Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης”, περιέχει μόνο 100% φυσικά συστατικά, χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και κορεσμένα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. 

Τα προϊόντα Alpen, που είναι μέλος της οικογένειας Weetabix, διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο