Τα νέα shower gels Barnangen

Δελτίο Τύπου  01/08/2018 13:00
Τα νέα shower gels Barnangen

Τα νέα shower gels Barnangen

Δελτίο Τύπου  01/08/2018 13:00
Πριν από σχεδόν ένα χρόνο μάς συστήθηκαν τα προϊόντα περιποίησης σώματος  Barnängen, φιλοδοξώντας να μας κακομάθουν και να μας «μυήσουν» στη σουηδική περιποίηση spa! Με ιστορία 250 χρόνων, το Barnängen είναι μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες της Σουηδίας στο χώρο της περιποίησης και της φροντίδας του σώματος που πρεσβεύει τη χαλάρωση και ισορροπία.
 
Πέραν των 3 σειρών, Barnängen Caring, Barnängen Nutritive και Barnängen Sensitive οι οποίες περιλαμβάνουν shower cream και body lotion και το All Over Rescue Body Balm, 3 νέα προϊόντα έρχονται να μας χαρίσουν περισσότερες στιγμές χαλάρωσης γεμάτες στυλ. Τα νέα shower gels  Barnängen είναι τα εξής:
  • Barnängen Midsommer Glow, για ξηρές επιδερμίδες. Με απαλά έλαια λουλουδιών και ενυδατικό ορό προστασίας περιποιείται και αφήνει το δέρμα ελαστικό και απαλό.
  • Barnängen Sauna Relax, εμπνευσμένο από την τελετουργία της σάουνα, για όλους τους τύπους δέρματος, με αρωματικά έλαια, εκχυλίσματα σημύδας και ενυδατικό ορό προστασίας.
  • Barnängen Glacier Blow, για όλους τους τύπους δέρματος, με φυσικά άλατα θαλάσσης σε συνδυασμό με ενυδατικό ορό προστασίας, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Ανακαλύψτε σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές τα νέα προϊόντα περιποίησης σώματος Barnängen!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας