Αυτό το καλοκαίρι θα το απολαύσεις, όπως το ονειρεύτηκες

Δελτίο Τύπου  18/07/2018 08:30
Αυτό το καλοκαίρι θα το απολαύσεις, όπως το ονειρεύτηκες

Αυτό το καλοκαίρι θα το απολαύσεις, όπως το ονειρεύτηκες

Δελτίο Τύπου  18/07/2018 08:30
Από τα παιδικά σου χρόνια περίμενες και πώς περίμενες να κλείσουν τα σχολεία και να αρχίσουν οι καλοκαιρινές διακοπές! Τώρα που μεγάλωσες, ακόμη ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι για να πραγματοποιήσεις ό,τι έχεις στο καλοκαιρινό σου Bucket List … Να κάνεις ολονύκτια beach party, να δεις την αυγουστιάτικη βροχή των αστεριών και την πανσέληνο, να ταξιδέψεις σε τουλάχιστον μία Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (εκτός από τη Λευκωσία!), να ροκάρεις στις συναυλίες του καλοκαιριού, να μην χάσεις γκολ, να δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις παγωτού, να αράξεις ατελείωτες ώρες στη βεράντα πίνοντας γρανίτες, να κατασκηνώσεις στον Ακάμα, να κάνεις καταδύσεις, μεταμεσονύκτιες βαρκάδες και άλλα τόσα που ονειρεύεσαι.

RELATED ARTICLES


 
Όλα αυτά, μαζί με ένα συνεχές μέσα έξω, από τη δροσιά του κλιματιστικού στο καυσαέριο και τη ζέστη. Κάπως έτσι, αναπόφευκτα εμφανίζονται τα πρώτα κουχ κουχ. Και επειδή, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται προσθέτεις στο bucket list σου και τις 5 γεύσεις Strepsils.
 
Με τα πρώτα συμπτώματα του πονόλαιμου θα πάρεις Strepsils και θα απολαύσεις το καλοκαίρι σου όπως το ονειρεύεσαι, χωρίς τα ενοχλητικά γδαρσίματα στο λαιμό και τα κουχ, κουχ. Διάλεξε ανάμεσα σε πορτοκάλι με βιταμίνη C, δροσιστική cool, γλυκιά φράουλα, μέλι και λεμόνι ή λεμόνι χωρίς ζάχαρη.
 
Και αν θέλεις να προσθέσεις ένα ταξίδι στη Βιέννη για δύο, βάλε στη λίστα σου και τον διαγωνισμό Strepsils. Απλά μπες εδώ: http://bit.ly/StrepsilsBucketList, πες μας τι περιλαμβάνει το δικό σου καλοκαιρινό Bucket List και διεκδίκησε ένα ταξίδι στη Βιέννη!
 
Τα προϊόντα Strepsils, εισάγονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Lifepharma (Z.A.M) Ltd, μέλος του Ομίλου MSJ. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
 
Για τον διαγωνισμό ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας