Αυτό το καλοκαίρι θα το απολαύσεις, όπως το ονειρεύτηκες

Από τα παιδικά σου χρόνια περίμενες και πώς περίμενες να κλείσουν τα σχολεία και να αρχίσουν οι καλοκαιρινές διακοπές! Τώρα που μεγάλωσες, ακόμη ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι για να πραγματοποιήσεις ό,τι έχεις στο καλοκαιρινό σου Bucket List … Να κάνεις ολονύκτια beach party, να δεις την αυγουστιάτικη βροχή των αστεριών και την πανσέληνο, να ταξιδέψεις σε τουλάχιστον μία Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (εκτός από τη Λευκωσία!), να ροκάρεις στις συναυλίες του καλοκαιριού, να μην χάσεις γκολ, να δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις παγωτού, να αράξεις ατελείωτες ώρες στη βεράντα πίνοντας γρανίτες, να κατασκηνώσεις στον Ακάμα, να κάνεις καταδύσεις, μεταμεσονύκτιες βαρκάδες και άλλα τόσα που ονειρεύεσαι.
 
Όλα αυτά, μαζί με ένα συνεχές μέσα έξω, από τη δροσιά του κλιματιστικού στο καυσαέριο και τη ζέστη. Κάπως έτσι, αναπόφευκτα εμφανίζονται τα πρώτα κουχ κουχ. Και επειδή, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται προσθέτεις στο bucket list σου και τις 5 γεύσεις Strepsils.
 
Με τα πρώτα συμπτώματα του πονόλαιμου θα πάρεις Strepsils και θα απολαύσεις το καλοκαίρι σου όπως το ονειρεύεσαι, χωρίς τα ενοχλητικά γδαρσίματα στο λαιμό και τα κουχ, κουχ. Διάλεξε ανάμεσα σε πορτοκάλι με βιταμίνη C, δροσιστική cool, γλυκιά φράουλα, μέλι και λεμόνι ή λεμόνι χωρίς ζάχαρη.
 
Και αν θέλεις να προσθέσεις ένα ταξίδι στη Βιέννη για δύο, βάλε στη λίστα σου και τον διαγωνισμό Strepsils. Απλά μπες εδώ: http://bit.ly/StrepsilsBucketList, πες μας τι περιλαμβάνει το δικό σου καλοκαιρινό Bucket List και διεκδίκησε ένα ταξίδι στη Βιέννη!
 
Τα προϊόντα Strepsils, εισάγονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Lifepharma (Z.A.M) Ltd, μέλος του Ομίλου MSJ. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
 
Για τον διαγωνισμό ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης