Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Δελτίο Τύπου  25/06/2018 17:42
Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Δελτίο Τύπου  25/06/2018 17:42
Ακόμη μια διεθνή βράβευση γιορτάζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, το οποίο απέσπασε τη διάκριση Superior Taste Award 2018 στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται από το International Taste Quality Institute (iTQi) στις Βρυξέλλες. Το εμφιαλωμένο νερό της Α/φοί Λανίτη ξεχώρισε για την ποιότητα και τη γεύση του, ενώ αυτό ήταν το τρίτο βραβείο σε παγκόσμιο επίπεδο τους τελευταίους έξι μήνες.

RELATED ARTICLES


 
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ τέθηκε στην κρίση 175 σεφ και σομελιέ από τις πιο καταξιωμένες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από 90 διαφορετικές χώρες. Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη βραβεύεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου και φτάνει, μετά από συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, στους Κύπριους καταναλωτές όπως πηγάζει από την κορυφή του δάσους του Κύκκου: αγνό, πολύτιμο, αυθεντικό.
 
Το iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης ανώτερης γεύσης τροφίμων και ποτών στον κόσμο και αξιολογεί προϊόντα που προέρχονται από όλο τον πλανήτη. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και περιλαμβάνει τυφλή γευστική δοκιμή από σεφ και γευσιγνώστες και βαθμολόγηση σύμφωνα με επιλεγμένα κριτήρια σε επιμέρους κατηγορίες.
 
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη διεθνής διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, αφού είχαν προηγηθεί το International Award in Gold στο πλαίσιο του International DLG Quality Test for Natural, Mineral, Spring and Table Waters της Φρανκφούρτης και το Gold Award στο πλαίσιο των Monde Selection Awards που διοργανώνονται από τον ομώνυμο Διεθνή Φορέα Αξιολόγησης με έδρα τις Βρυξέλλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω διαγωνισμοί πιστοποιούν -εκτός από τη γεύση- και την ποιότητα του νερού κάτι που προσδίδει ακόμη υψηλότερο κύρος και μεγαλύτερη διάσταση στις βραβεύσεις του κυπριακού νερού.
 
Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη είναι το μόνο κυπριακό νερό που έχει αποσπάσει διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας