Νέες συσκευασίες για το Φρέσκο Γάλα Λανίτης

Δελτίο Τύπου  11/06/2018 15:21
Νέες συσκευασίες για το Φρέσκο Γάλα Λανίτης

Νέες συσκευασίες για το Φρέσκο Γάλα Λανίτης

Δελτίο Τύπου  11/06/2018 15:21
Τις τρεις νέες συσκευασίες σε 10 βασικά προϊόντα της παρουσίασε η Α/φοί Λανίτη, με την εμφάνιση στο Φρέσκο Γάλα, το Ενισχυμένο Γάλα και τη Φρέσκια Κρέμα να αλλάζει ριζικά και να γίνεται ακόμη πιο χρηστική και βολική για το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου. Το λανσάρισμα των νέων συσκευασιών γίνεται υπό το κεντρικό μήνυμα «Κάθε μέρα μεγαλώνουμε μαζί» και έρχεται ως αποτέλεσμα μιας επένδυσης άνω των 5,3 εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα στάδια παραγωγής, εμφιάλωσης και διανομής της εταιρείας.

RELATED ARTICLES


 
Η συνολική επένδυση της Α/φοί Λανίτη περιλαμβάνει ριζική αντικατάσταση, ανανέωση και αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής με νέο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Όλα αυτά αποτυπώνονται στις νέες συσκευασίες προϊόντων γάλακτος της εταιρείας, τα οποία αφορούν όλους τους κωδικούς για το Φρέσκο Γάλα Λανίτης (συσκευασίες 1L, 1,5L και 2L) και τη Φρέσκια Κρέμα (1L). Στόχος της νέας συσκευασίας είναι να ανανεώσει την εμφάνιση των προϊόντων της Α/φοί Λανίτη, η οποία αντιλαμβάνεται και εναρμονίζεται με τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας πάντα την ίδια κορυφαία ποιότητα και γεύση.
 
Το τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται αυτό το διάστημα αποτυπώνει τη διαχρονική αγάπη και εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού της Κύπρου προς το Φρέσκο Γάλα Λανίτης. Ο φακός παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια της καμπάνιας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, μέσα από μια διαδρομή που αρχίζει από τα παιδικά χρόνια (ως μικρό κορίτσι) και φτάνει μέχρι την ενήλικη ζωή (το κορίτσι έχει γίνει μητέρα με μια κόρη). Τα προϊόντα της Α/φοί Λανίτη συνοδεύουν σταθερά τους πρωταγωνιστές στην καθημερινότητά τους, όπως εξάλλου και όλους του Κυπρίους. Η αγνότητα, η φρεσκάδα και το πάθος να μοιραζόμαστε όλα όσα αγαπάμε αποτελούν τα μηνύματα που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία κάνει όλους τους Κύπριους να αναφωνήσουν πως «το Φρέσκο Γάλα Λανίτης, είναι το γάλα μου». 
 
Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους από το 2001. Πάντα με σεβασμό προς αυτούς, η εταιρεία Α/φοί Λανίτη ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας