Παγκόσμια πρεμιέρα για το compact crossover

Το Lexus UX compact crossover κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2018. Με τη δυναμική σχεδίαση ενός SUV και τον ευέλικτο χειρισμό ενός hatchback, το UX έρχεται να προσθέσει μια μοναδική νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα της πόλης.

Η κομψή και ξεχωριστή εξωτερική σχεδίαση καθιστά το UX μοναδικό στην κατηγορία του, συνδυάζοντας κορυφαία ασφάλεια και άνεση σε μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Αψηφώντας τη συνηθισμένη όψη των crossover, το ολοκαίνουργιο Lexus UX αποτελεί πρόκληση για την κατηγορία του διότι συνδυάζει μοναδικά το έντονα αστικό προφίλ με το στοιχείο της αδιαμφησβήτης δύναμης. Στα πλάγια, το αμάξωμά του διακρίνεται από μια σειρά από καθαρές, δυναμικές γραμμές που ενδυναμώνουν τη μοναδική αισθητική του.

Στο μπροστινό μέρος, η ξεχωριστή χαρακτηριστική μάσκα μοιάζει να πηγάζει από το έμβλημα Lexus που βρίσκεται στο κέντρο, ενώ οι προβολείς LED τριών κατευθύνσεων τονίζονται από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα βέλους.

Με γνώμονα τη γνήσια καινοτομία, η ομάδα σχεδίασης του UX ανέπτυξε πολλές αεροδυναμικές προσθήκες. Αυτές περιλαμβάνουν ένα πτερύγιο που προσαρμόζεται στο πίσω φως και ενισχύει τη σταθερότητα του οχήματος σε πλευρικούς ανέμους καθώς και τα κλιμακωτά πτερύγια στους θόλους των τροχών που βελτιώνουν τον χειρισμό στις στροφές.

Όντας το πρώτο Lexus που αναπτύχθηκε από τη νέα αρχιτεκτονική πλατφόρμα (GA-C), το UX διαθέτει το χαμηλότερο κέντρο βάρους στην κατηγορία του και εξαιρετική ακαμψία, προσφέροντας μία εξαιρετικά ευχάριστη οδηγική εμπειρία που προσομοιώνει με αυτή ενός hatchback.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, η θέση του οδηγού έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε  να προσφέρει ταυτόχρονα μια πανοραμική οπτική της εικόνας του δρόμου σε συνδυασμό με μια εξαιρετική εργονομία που προκύπτει από την ιδανικά ανυψωμένη θέση του καθίσματος. Η γενική αίσθηση του εσωτερικού διακόσμου του αυτοκινήτου διακρίνεται από την  αριστοτεχνία και την ποιότητα της Lexus. To UX προσφέρει μια σειρά από νέες επιλογές εμπνευσμένες από την Ιαπωνική κουλτούρα, όπως τη μοναδική υφή του Ιαπωνέζικου χαρτιού ή τον παραδοσιακό τρόπο συρραφής δερμάτων τύπου "Sashiko".

Ένα νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα τέταρτης γενιάς, βρίσκεται στην καρδιά του UX 250h, με καλύτερες αποδόσεις και πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. Προετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έκπληξη που θα σας προκαλέσει να ανατρέψετε  τις μέχρι σήμερα προσδοκίες σας από την υβριδική οδήγηση.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου